Haberler

Ardahan'da MHP'liler İstişare Toplantısında Bir Araya Geldi

Ardahan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından düzenlenen organizasyon ile partililer, birlik-beraberlik ve istişare toplantısında bir araya geldiler.

Ardahan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından düzenlenen organizasyon ile partililer, birlik-beraberlik ve istişare toplantısında bir araya geldiler.

Gündoğdu düğün sarayı salonunda düzenlenen istişare toplantısına, MHP Milletvekili Adayları Av. Osman Nuri Yıldız, Av Gökhan Ağdemir, MHP Ardahan il Başkanı Taşkın Polat, Ülkü Ocakları Başkanı Ercan Ürker ve partililer katıldılar.

Akşam yemeği ve duanın ardından Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu. Daha sonra konuşan MHP Ardahan 1. sıra Milletvekili Adayı Osman Nuri Yıldız, milletvekili seçilse de, seçilmese de Ardahan'a hizmet etmeye kendini adadığını belirtti.

Yıldız, konuşmasında terör vurgusu yaparak, Ardahan halkının maalesef terörle anılmasından rahatsızlık duyduğunu söyleyerek şöyle devam etti; "13 yıldır bu memlekette avukatlık yapmış bir kardeşiniz olarak sizler ne yaşıyorsanız bende aynısını yaşıyorum. İliklerime kadar hissettiğim dertlerinize çare olmak adına bu yola çıktım. Artık dert dinleme değil, dertlere çare olma zamanıdır. Ardahan'da çok ciddi bir terör sorunu var? Maalesef Ardahan artık PKK ile anılır bir şehir olmuştur. En büyük sorunumuz terör sorunudur. Terör sorunu çözülmediği müddetçe, güvenlik sorunu çözülmediği müddetçe bu memlekette altın kaplama yollarınız olsa, saraylarınız olsa, hanlarınız, hamamlarınız olsa hiç birinin kıymeti yoktur. Terör ne yapıyor şimdi? Terör 30-40 tane çapulcusuyla Göle'de çadır kurmuş hükümranlığını ilan etmiş ve yargılama yapan bir örgüt var. Yol kesiyor, belediyenin suyunu kesiyor, o suyu açmaya giden Belediyenin araçlarını yakıyor ve peşinden giden askerle çatışmaya giriyor. Fotoğraf acı olacak ama maalesef bu bizim gerçeğimiz. Devletin alametlerini artık terör kullanıyor. Bu çaresizliği yaşatanlara 1 Kasım hesap sorma günüdür. 1 Kasım seçimi sadece bir milletvekilliği seçimi değildir, 1 Kasım seçimi bu ülkeyi bu hale getiren, terör bataklığına çeviren Ak Parti iktidarına hesap sorma seçimidir. Bu hesabı birlikte soracağız inşalalh." Şeklinde konuştu.

İstişare toplantısı konuşmaların ardından son buldu. MHP'li Adaylar, davete katılan partilileri tek tek uğurlayarak, katılımlarından dolayı teşekkür etti. - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Osman Nuri Yıldız Gündoğdu Ardahan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title