Haberler

Araban Kaymakamı Bağlı Esnafa Zeytin Dalı Harekatı'nı Anlattı

Araban ilçe Kaymakamı Emin Bağlı, ilçe merkezindeki esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinlediği ilçe esnaflarına, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) ile beraber yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’nı ve harekatın hedefini anlattı.

Araban ilçe Kaymakamı Emin Bağlı, ilçe merkezindeki esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinlediği ilçe esnaflarına, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) ile beraber yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nı ve harekatın hedefini anlattı.

Kaymakam Bağlı, her fırsatta ilçe merkezi ve kırsalında yaşayan vatandaşlar ve esnaflarla gece ve gündüz demeden sık sık gerçekleştirdiği ziyaretlerde ilçe sakinleriyle sohbetler edip yaşanan sorunların çözümü noktasında çözümler üreterek, ilçe kaymakamlığına kazandırdığı yeni vizyonla ilçe halkının takdirini toplamaya devam ediyor.

Araban Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çobanoğlu, Araban İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Taşkın Kılıç, Araban İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı Mahmut Şakir Yılmaz ile birlikte, ilçe merkezindeki değişik meslek dallarında ticaret yapan esnafları ziyaret ederek onlarla sohbet edip sorunlarını dinleyen Kaymakam Bağlı, esnaflara Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) ile beraber yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nı anlatarak, harekat hakkında esnaflara bilgi verdi. Bağlı, "20 Ocak 2018 tarihinde, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Afrin'e yapılan Zeytin Dalı Harekatı'nın, Türkiye'nin sınırlarında ve bölgede güvenlik ve istikrarın sağlanması için başlatıldığını belirten Bağlı, operasyon kapsamında "Afrin bölgesinde, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek ve dost ve kardeş bölge halkını bunların baskı ve zulmünden kurtarmak" amaçlandığını belirtti.

Kaymakam Bağlı, Arabanlı esnaf ve vatandaşlardan Türk Ordusu'nun Zeytin Dalı Harekatı'na dualarıyla destek vermelerini istedi.

Kaymakam Bağlı'nın esnaf ziyareti sırasında ilçe esnafından Türk Ordusu'nun Zeytin Dalı Harekatı'na dualarıyla destek talebi üzerine, ilçe esnafları da Kaymakam Bağlı'ya, Zeytin Dalı Harekatı başladığı ilk günden bu güne kadar, Kahraman Türk Ordusu ve operasyona katılan tüm Mehmetçik'ler için dua etmeye başladıklarını ve dualarının gece geç saatlere kadar sürdürdüklerini belirterek, gerekirse her an için operasyona katılmak için hazır olduklarını belirtip kendilerini ziyaret ettiği ve Zeytin Dalı Hareketi Operasyonu ile ilgili bilgiler verdiği için Kaymakam Bağlı ve beraberindeki heyete teşekkür ettiler. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Suriye Araban Afrin TSK Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title