Haberler

    Apple Servisleri Dünya Genelinde Daha Fazla Ülkeye Açıldı

    Apple, App Store, Apple Arcade, Apple Music, Apple Podcasts ve iCloud gibi servislerini daha fazla ülkeye açtığını duyurdu. Apple servisleri dünyanın dört bir yanındaki müşterilere açık hale getirildi.

    Apple, App Store, Apple Arcade, Apple Music, Apple Podcasts ve iCloud gibi servislerini daha fazla ülkeye açtığını duyurdu. Apple servisleri dünyanın dört bir yanındaki müşterilere açık hale getirildi.

    App Store, Apple Arcade, Apple Müzik, Apple Podcast'ler ve iCloud, artık 20'den fazla ülkede kullanılabiliyor. Apple Music, dünya genelinde 52 ülkede daha kullanılabilir. Apple Müzik ve Uluslararası İçerik başkan yardımcısı Oliver Schusser, "Apple'ın en sevilen servislerinin birçoğunu daha fazla ülkede kullanıma sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Dünyanın en iyi içerik üreticileri, sanatçıları ve geliştiricilerini herkese tanıtmaya devam ederken, müşterilerimizin yeni favori uygulamaları, oyunları, müzikleri ve podcast'leri keşfedebileceklerini umuyoruz." açıklamasında bulundu.

    App Store artık 175 ülkede ve bölgede kullanılabiliyor. Apple Music artık 167 ülkede ve bölge kullanılabiliyor ve 60 milyondan fazla şarkı içeriyor. Apple Podcast'ler artık 100'ün üzerinde dilde, 175 ülke ve bölgede 1 milyondan fazla yayın sunuyor. iCloud şimdi 175 ülke ve bölgede (5GB ücretsiz alan, 50GB, 200GB ve 2TB yükseltme seçeneği ile) mevcut.

    Apple Servisleri Yeni Ülke ve Bölgeler

    App Store, Apple Arcade, Apple Music, Apple Podcast ve iCloud artık şu ülkelerde de kullanılabiliyor:

    Afrika: Kamerun, Fildişi Sahili, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Gabon, Libya, Fas, Ruanda ve Zambiya

    Asya-Pasifik: Maldivler ve Myanmar (Burma)

    Avrupa: Bosna Hersek, Gürcistan, Kosova, Karadağ ve Sırbistan

    Orta Doğu: Afganistan (Apple Music hariç), Tonga ve Vanuatu

    Apple Music artık şu ülke ve bölgelerde de kullanılabiliyor:

    Afrika: Cezayir, Angola, Benin, Çad, Liberya, Madagaskar, Malavi, Mali, Moritanya, Mozambik, Namibya, Kongo Cumhuriyeti, Senegal, Şeyşel Adaları, Sierra Leone, Tanzanya ve Tunus

    Asya: Pasifik: Butan

    Avrupa: Hırvatistan, İzlanda ve Kuzey Makedonya

    Latin Amerika ve Karayipler: Bahamalar, Guyana, Jamaika, Montserrat, Saint Lucia, Saint Vincent ve Grenadinler, Surinam, Turks ve Caicos Adaları, Uruguay

    Orta Doğu: Kuveyt, Katar ve Yemen

    Okyanusya: Solomon Adaları

    Apple, iPhone'lardan sonra en fazla geliri servislerinden sağlıyor. Servislerin daha fazla ülkede kullanıma açılması Apple'ın gücüne güç katacak.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Apple Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title