Haberler

Antalya Konyalılar Derneği'nde Yeni Dönem

Antalya Konyalılar Derneği’nde işadamlarından oluşan Danışma Kurulu faaliyetlerine yeniden başlıyor.

Antalya Konyalılar Derneği'nde işadamlarından oluşan Danışma Kurulu faaliyetlerine yeniden başlıyor. İşadamı Mustafa Çalık derneğin Danışma Kurulu Başkanı seçilirken, kurulun ilk toplantısı da gerçekleştirildi.

Antalya Konyalılar Derneği, Danışma Kurulu toplantısında bir araya geldi. Çıtırım Park'ta düzenlenen programa Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik, Antalya Defterdarı Veli Tunçez ve Antalya'da yaşayan Konyalı işadamları katıldı.

Antalya Konyalılar Derneği'nin danışma kurulunun yeniden düzenlenmesi için bir araya geldiklerini belirten Dernek Başkanı Hasan Hüseyin Cengiz, "Danışma kurulumuz yıllardan beri faaliyet gösteriyordu. Hüseyin Çalık'ın vefatı nedeniyle danışma kurulu bir süre faaliyet gösteremedi. Şimdi Danışma Kurulu'nu yeniden oluşturduk. Hüseyin Çalık'ın yerine kardeşi ve aynı zamanda derneğimize de büyük katkıları olan Mustafa Çalık danışma kurulu başkanı oldu" dedi. Başkan Vekili'nin ise Ali Nazmi Acar olduğunu kaydeden Cengiz, Ali Kıvrak, Ayhan Özdoğan, Kazım Erdoğan, İsmail İncel, Mehmet Demir ve Adnan Çimen'in ise danışma kurulu başkan yardımcıları olarak seçildiğini söyledi.

Derneğin meslek komitelerinin kurulacağını ifade eden Cengiz, "Danışma Kurulu öncülüğünde kuracağımız meslek komiteleriyle hemşehrilerimize daha iyi hizmet vermeyi amaçlıyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Cengiz Mustafa Çalık Konyaaltı Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title