Haberler

Antalya Fotoğrafçılar Kırtasiyeciler ve Kitapçılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Bayrak Güven Tazeledi

Antalya Fotoğrafçılar Kırtasiyeciler ve Kitapçılar Esnaf Odası Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Antalya Fotoğrafçılar Kırtasiyeciler ve Kitapçılar Esnaf Odası Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Mehmet Bayrak 176 oyla yeniden seçildi.

Divan Başkanlığını Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere'nin yaptığı, Antalya Fotoğrafçılar Kırtasiyeciler ve Kitapçılar Esnaf Odası olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Antalya Ticaret İl Müdürü Seval Yasak Dizerkonca, Antalya Büyükşehir Belediye ve Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Songül Başkaya, oda başkanları ve yönetimleri ve birçok üyenin katılım gösterdiği genel kurul toplantısında 3 aday yarıştı. Mevcut Başkan Mehmet Bayrak 176 oyla yeniden seçilirken, diğer başkan adayları Osman Deniz 24, Osman Yerebasmaz ise 6 oy aldı. Böylece yönetim kurulu asil üyeleri; Yılmaz Çamkesen, Fahrettin Karakaş, Fatih Büyükünlü, Bahri Akın, Mehmet Tepeli, Yusuf Kenan Daban olurken, Denetim kurulu asil üyeleri; Mehmet İstanbullu, Osman Yıldız, Ömer Demir oldu.

Hizmet yarışına kaldıkları yerden devam edeceklerini ve yeni dönemde esnaf ve sanatkarların yüzünü güldürecek yeni projelere imza atacaklarını belirten Antalya Fotoğrafçılar Kırtasiyeciler ve Kitapçılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Bayrak, "Oda başkanı olarak göreve geldiğimde maalesef odamızın bir tükenmez kalemi bile yoktu, odamız uçan kuşa borçlu hale getirilmişti. Görev süremiz boyunca önce borçlarımızı temizlemeye çalıştık ve odamızın itibarını kurtardık. Bugün kendi kendimize yetebilen, üyelerimize sağlıklı bir şekilde hizmet verebilen ve geleceğe umutla bakan bir oda haline geldik. Bu başarıda emeği geçen ve bundan sonra emeği geçecek olan tüm üyelerimize, esnaf ve sanatkar dostlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Genel kurul toplantısında konuşma yapan AESOB Başkanı Adlıhan Dere, "Bugün fotoğrafçı, kırtasiyeci ve kitapçı esnaflarımıza yakışır bir genel kurul gerçekleştirdik. Siz üyelerimizin değerli katkıları, esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarının çözüme kavuşturulmasında oldukça önemli. Bu sebeple ben her zaman, en çok sizlerin söz almasını istiyor ve görüşlerinizi dile getirmeniz gerektiğini savunuyorum. Yeni yönetime ışık tutacak katkılarda bulunan üyelerimize teşekkür ediyorum. Esnaf ve sanatkarlarımıza hizmet edecek Başkanımıza, yönetim ve denetim kurulu üyelerine yeni dönemde başarılar diliyor, tüm esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Bayrak Osman Deniz Muratpaşa Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title