Haberler

Antalya Esnaf Temsilcileri TBMM'de

AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse ve Hüseyin Samani ile görüşen esnaf temsilcileri, hükümetten beklentilerinin yer aldığı bir dosya sundu.

Ak Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse ve Hüseyin Samani ile görüşen esnaf temsilcileri, hükümetten beklentilerinin yer aldığı bir dosya sundu.

Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse ve Hüseyin Samani, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM), Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Çelik ile beraberindeki heyeti kabul etti. Görüşmede, esnaf ve sanatkarın beklentileri konusunda fikir alış verişinde bulunuldu. Borçların yeniden yapılandırılması için çıkarılan af konusunda teşekkür eden Manavgat Esnaf Odası Başkanı Hasan Çelik, esnaf ve sanatkarın taleplerinin yer aldığı bir dosyayı Milletvekillerine verdi.

Esnaf ve sanatkarın ekonomimizin lokomotifi olduğunu belirten AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, "AK Parti Hükümetleri döneminde çiftçimiz, emeklimiz, işçimiz mağdur edilmediği gibi esnafımız da mağdur edilmemiştir. Esnafımızın sıkıntılarını biliyoruz. Sorunların çözümü konusunda, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da imkanlarımız ölçüsünde elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Turizmde yaşanan olumsuzluklar nedeniyle Antalyalı esnaflarımız sıkıntılı bir yıl geçirdi. Bu sıkıntılı günlerin atlatılması için esnafımızın taleplerinin yer aldığı dosyayı ilgili bakanlıklara ve Başbakanımıza takdim edeceğiz" dedi.

Vergi affı ile esnafın kamuya ve meslek kuruluşlarına olan borçlarının yeniden yapılandırıldığını belirten Köse, "Vatandaşlarımızdan ve esnaflarımızdan gelen talep üzerine vergi affının süresi 25 Kasım'a kadar uzatıldı. SGK, TESK, Oda, Birlik ve Federasyonlara geçmişe dönük borcu olan esnafımızın bu süreyi iyi değerlendirerek, 25 Kasım'a kadar başvuru yapmaları gerekir" diye konuştu. Köse, ziyaretlerinden dolayı Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Çelik ve yönetimine teşekkür etti.

TBMM'ndeki odasında Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Coşkun'u da misafir eden Milletvekili Köse, esnaf ve sanatkara verilen krediler konusunda görüş alış verişinde bulunuldu.

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani ise "14 yıllık AK Parti iktidarı süresince, esnaf ve sanatkarın her alanda destekledik. 2002 yılında esnafın Halk Bankası'ndan kullandığı kredinin limiti 5 bin liraydı. Bugün bu rakam 150 bin lira. Yüzde 50 dolayında olan faiz oranı yüzde 5'e düşürüldü. Genç esnaflar ve ilk kez işyeri açacaklar hibe ve faizsiz kredilerle destekleniyor" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Samani Mustafa Köse AK Parti Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title