Haberler

Damat adayı, ayrıldığı sözlüsü ve ailesinin korkulu rüyası oldu! Pompalıyla eve ateş açtı

Güncelleme:

Antalya'da 24 yaşındaki damat adayı, "söz" yüzüğünün atılması üzerine kavga ettiği sözlüsünün kuzeninin kamyoneti ile evlerine 3 gün arayla pompalı tüfekle iki kez ateş etti. Olayda can kaybı ya da yaralanma olmazken, şüpheli polise giderek teslim oldu.

Antalya'da geçen perşembe ve dün silahlı saldırıyla sonuçlanan olaylar zinciri, G.A. (23) ile Onur D. arasında söz yüzüğü takılmasıyla başladı. Geçen pazar günü G.A. ile Onur D. arasında söz yüzüğü takıldı. G.A, Onur D'nin kötü alışkanlıkları olduğu iddiasıyla geçen salı günü söz yüzüğünü atmaya karar verdi. Yanına erkek kardeşi ve kuzeni Melih K'yı alan G.A, kuzeninin kamyonetiyle Onur D'nin yanına gitti. G.A'nın yüzüğü Onur D.'ye vermesi üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Onur D, tartışmanın büyümesi üzerine müdahale eden Melih K. ile kavga etmeye başladı. Bir süre sonra araya girenlerin müdahalesiyle olay sonlandırıldı.

KAMYONETİNE ATEŞ ETTİ

Bu kavga sonrası Onur D, geçen perşembe günü saat 23.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Etiler Mahallesi 882 Sokak üzerinde Melih K'nin kamyonetini görünce, pompalı tüfekle aracın sol ön kapısına iki el ateş ederek kaçtı. Aracın kurşunlandığını gören Melih K. ile ailesi, polisi arayıp Onur D.'den şikayetçi oldu. İddiaya göre Onur D'nin ailesi, Melih K. ve ailesini arayarak şikayetlerini geri çekmesini istedi. Melih K. ve ailesi ise bunu kabul etmedi.

Damat adayı, 'söz' bozulunca pompalı tüfekle dehşet saçtı

EVE DE ATEŞ ETTİ

İkinci silahlı saldırı ise dün saat 23.00 sıralarında yaşandı. İddiaya göre Onur D, Melih K'nin evinin önüne gelerek, pompalıyla 5 el ateş etti. Ancak pompalı tüfekten çıkan saçmalar, yan binadaki başka bir daireye isabet etti. Saçmalar, evin balkon kapısı ve pencerenin camlarına zarar verdi. Saldırı sırasında evde kimse olmaması, olası faciayı önledi. Durumun bildirilmesi üzerine gelen polis ekipleri, Melih K. ve ailesinin ifadelerine başvurdu. Melih K. ve ailesinin, saldırıyı Onur D'nin gerçekleştirmiş olabileceğini belirtmesi üzerine polis, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Saldırıyı gerçekleştirdiği ileri sürülen Onur D. ise dün gece saatlerinde polise giderek teslim oldu.

Damat adayı, 'söz' bozulunca pompalı tüfekle dehşet saçtı

"İNTİKAM İÇİN ARACIMIZA SIKTILAR"

Onur D'nin, geçen perşembe günü araçlarına ateş ettiğini ileri süren Melih K'nin babası Halil K. (44), 'Oğlumdan intikam almak için aracımıza silahla ateş etti. İlk kurşunlama olayının ardından şikayetçi olduk. Sonrasında evime doğru ateş edileceğine, yanlış eve ateş açtı. Allah'tan ölü ya da yaralı yok. Can güvenliğimiz yok. Ailecek korkuyoruz" dedi.

Damat adayı, 'söz' bozulunca pompalı tüfekle dehşet saçtı

"İYİ Kİ KOMŞULARIMIZ EVDE YOKTU"

Pazar günü ağabeyinin kızı ile Onur D. arasında söz kestiklerini anlatan Melih K'nin annesi Adile K. (45) ise "Salı günü abimin kızı damat hakkında yanlışları öğrenince, yüzüğü atmaya gidiyor. Benim oğlum da onları aracıyla götürüyor. Abimin kızı yüzüğü bırakınca, damat adayı küfürler etmeye başlıyor. Sonra benim oğlumun yanına geliyor. Sonrasında oğlumun üzerine yürüyerek kavga ediyorlar. Bunun neticesinde Onur D, perşembe günü aracımıza ateş etti. Bize gözdağı vermek istedi herhalde. Bugün de evimize ateş açtılar ama evimizi tam çıkaramadıkları için, yan binada oturan komşumuzun ikinci katına geldi. İyi ki komşularımız evde yoktu, can kaybı olmadı" diye konuştu.

"YARIN GELİR BANA SIKAR"

Çok korktuklarını belirten Adile K, "Bugün bize özür dilememiz için mesaj attılar. Biz silah sıkmadık, bir şey yapmadık. Şikayetimizden vazgeçelim diye tehdit ediyorlar. Kurşunlama olayının ilkinde gidip şikayetçi olduk. Aracımıza evime silah sıkan adam yarın gelir bana sıkar. Devletimizden yardım istiyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

kavga Haberler

500

Yorumlar (9)

ISparta lı boksör.:

böyle zalimi vursan adam yerine koyup yılların hapisde gecer. devlet adam gibi yasalar yapmalı .

28
0
yanıtYanıtla
Misafir:

Aynen bi pislik temizlenmis demezler. Kız iyiki sözu atmis yoksa daha kötü seyler de olbilirdi

yanıt10
yanıt0
yellow king:

teslim olmuş pişmandır kesin akşama ifadesi alınıp serbest bırakırlar yarın yine gidip ateş açar ne güzel sistem

13
0
yanıtYanıtla
KENDİNİ DİLE GETİRMEK:

TÜM MESELE NE BİLİYOR MUSUNUZ? HERKES ADAMI SUÇLAMIŞ EVET O ADAM SUÇLU ATEŞ EDİLMEZ YAPILMAZ YANLIŞ BİR İTHAM ŞEKLİ. PEKİ DOĞRUSU NE? BU DEVİRDE KADINLAR İÇİN YÜZÜK ATMAK BOŞANMAK ALAY ETMEK ALDATMAK HOBİ HALİNE GELMİŞ DİKKATİNİZİ ÇEKERİM. KARDEŞİM SENİ DE UYARIYORUM BELLİ EMEK ETMİŞSİN EVET YAŞANMIŞLIKLAR VAR AMA O İNSAN İÇİNDE VARSA YAPAR BUNA ÜZÜLME AKSİNE SEVİN YA EVLENİNCE YAPSAYDI SENİ NAFAKAYA BAĞLAYIP PARANI BAŞKA ERKEKLER İLE EZSEYDİ BİR DE BU AÇIDAN BAK ÜZÜLME SEVİN.

8
4
yanıtYanıtla
misafir:

Aynen

yanıt3
yanıt0
ÇomarSavar:

Hahahh düşunce yapısına bak nasıl çomarlarla yaşııyoruz noldu terkedilmek zorunuza mı gidiyor erkeklik gururunuz mu kırılıyor aman aman kıyamam ya.Kimse kimseyle zorla evlenmiyor evlenincede kimse ömür biyu evli kalmak zorunda değil mal satın almıyorsun hayatını paylaşmak için sözleşme yapıyorsun ve bu sözleşmede nafaka da var bunu bilerek evleniyorsun işine gelmiyorsa evlenme keko.

yanıt2
yanıt3
leyla:

çomarsavar isimli kişi terkedilmenin ve cinsin gururu mu olur? kadının ki gurur da erkeğinki ne? adam gibi yorum yapmış. senin gibi zihniyete sahip insanlar yuva yıkar düşman başına. yazık sana. ben bir kadın olarak kendini dile getirmeyi muazzam açıkladığını savunuyorum bir insan durduk yere çıldırmaz yaşamayan bilemez. tam tersi olsa idi bu durumun adam yüzük atsa yarı yolda bıraksa kadını kenara atsa erkeği katledersiniz kadının ki duygu da emek de erkeğin ki ne? bencil olmayın bu kadar. . .

yanıt3
yanıt1
ÇomarSavar:

Sözü atmakla ne kadar doğru karar vermişler ortada gerçi en başından söz yapmamalılarmış hata yapmışlar bedelini acı şekilde ödüyorlarmış az daha.Bu maganda fazla yaşamaz bir gün buna da sıkar biri.

2
1
yanıtYanıtla
rizeli:

Ruh hastası nişan senin neyine bunun gibileri hapse atıpta besleyip iki gün sonra salmıycaksın mermiyi sıkıp geçiceksin ki bir mikrop daha temizlensin memleketten. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title