Haberler

İki ailenin fertleri arasındaki kavga kanlı bitti! Baba hayatını kaybederken, oğlu yaralandı

Güncelleme:

Antalya'da aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Olayda pompalı tüfekle vurulan baba yaşamını yitirirken, oğlu ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Aksu ilçesinde yaklaşık bir hafta önce aralarında tartışma çıkan iki ailenin fertleri Mevlüt Eren ve oğlu Saadettin Eren ile S.M ve H.M. karşı karşıya geldi. Taraflar arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Yaşanan arbede sırasında elindeki pompalı tüfeği ateşleyen S.M., Mevlüt Eren'i sol omuz kısmından ağır şekilde, Sadettin Eren'i ise bacağından yaraladı.

İki aile fertleri arasındaki kavga kanlı bitti! Baba hayatını kaybederken, oğlu yaralandı

BABA HAYATINI KAYBETTİ, OĞLU İSE YARALANDI

Mevlüt Eren olay yerinde hayatını kaybederken oğlu ise kendi imkanlarıyla hastaneye gitti. Mevlüt Eren'in eşinin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptığı ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İki aile fertleri arasındaki kavga kanlı bitti! Baba hayatını kaybederken, oğlu yaralandı

"BEN YAPTIM, BEN VURDUM"

Olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheli S.M.'yi cinayet aleti olan pompalı tüfekle birlikte yakalayarak Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürmek üzere ekip aracına bindirdi. Ekip otosuna bindiği sırada S.M.'nin "Ben yaptım, ben vurdum" sözleri ise dikkat çekerken, Mevlüt Eren'in cansız bedeni ise otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili incelemeleri sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hisarcık Antalya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title