Haberler

Antalya'da denetimlere rağmen maske var, sosyal mesafe yok

Güncelleme:

Antalya'da denetimlere rağmen maske var, sosyal mesafe yok

Kentin en işlek caddesinde yoğun olarak bulunan vatandaşlardan bazıları sosyal mesafe kuralını hiçe saydı

ANTALYA - Ülke genelinde pandeminin önüne geçilebilmesi için önlemler alınmaya devam ederken, turizm kenti Antalya'nın en işlek caddelerinde vatandaş yoğunluğu dikkat çekti. Maskelerini takan vatandaşlardan bazılarının sosyal mesafe kuralına aldırış etmediği görüldü.

İçişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından sıkça önlemler alınmaya devam ederken, bununla beraber yasaklar da getirildi.

Kentin en işlek caddelerinden olan Kapalı Yol olarak da bilinen Kazım Özalp Caddesi'nde yoğun olarak bulunan vatandaşların sigara yasağına uyduğu görüldü. Vatandaşların çoğunluğunun maskelerini taktıkları, fakat sosyal mesafe kuralına aldırış etmeden alışveriş yaptıkları, sohbet ettikleri ve bir arada durdukları gözlemlendi. Bazı vatandaşların ise sosyal mesafelerini gözeterek, banklarda oturdukları görüldü.

Denetimlere rağmen işin önüne geçilemediğini söyleyen Ahmet Buket, emniyet ve zabıta görevlilerin yoğunluk nedeniyle vatandaşları kontrol etmekte güçlük çektiğini söyledi

.

"Yanımıza oturmak istedi, izin vermedik"

Hakan Durmuş ise "Bana göre konulan yasaklar ve denetimler yetersiz. Sosyal mesafe yok. Toplu taşımalar hınç hınca dolu. Vatandaşa da bir şey diyemiyorsun herkes işine gücüne gidiyor" dedi.

Sosyal mesafenin de gözetilmediğine dikkat çeken Durmuş, "Haberleri açtığınızda zaten her şeyi görüyorsunuz. Dilde yasak var ama genel olarak her şey serbest. Sosyal mesafe sıfır. Herkes, 'bana bir şey olmaz' diyor. Az önce vatandaşın biri geldi ve yanımıza oturmak istedi ama biz sosyal mesafeyi korumak için izin vermedik. Elinde de sigara vardı" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İçişleri Bakanlığı Antalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title