Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.Orduspor maçında kazanılan penaltıyı gole çeviremeyen İsmail Aissati, üzüntüsünü bu sözlerle anlattı.

Foto: İdman fotoları Özdilek fotosu

===

Ordu spor maçında kazanılan penaltıyı gole çeviremeyen İsmail Aissati, üzüntüsünü bu sözlerle anlattı:

Bana yakışmadı

Antalya spor'un Fas asıllı Hollandalı futbolcusu İsmail Aissati, Ordu spor maçında kazanılan penaltıyı göle çeviremeyişini "Bana hiç yakışmadı" sözleriyle ifade etti. Antalya spor'un 38'nci dakikada kazandığı penaltı atışı için topun başına gelen genç ve yetenekli futbolcu, meşin yuvarlağı kalenin çok üstünden auta atı. Üzüntüsünü uzun süre üzerinden atamayan Aissati'yi teknik direktör Mehmet Özdilek teselli etti.

Foto: İsmail Aissati fotosu

===

Sınırı geçtiler

Ordu spor maçına sarı kart sınırında çıkan 6 oyuncu da cezaya çarptırılmadı.

Antalya spor'un sarı kart sınırında olan oyuncuları kaleci Hakan Arıkan, Emre Güngör, İbrahim Dağaşan, Tita, Ergün Teber ve Deniz Barış, Ordu spor maçında kart görmeyerek önümüzdeki hafta oynanacak Eskişehir maçında cezalı duruma düşmedi. Bu sezon ikinci kez sarı kart gören Isaac Promise de Ordu spor maçında takımın tek sarı kart gören oyuncusu oldu. Teknik heyet, oyuncuların kart görmeyerek cezalı duruma düşmemelerini değerlendirirken "Sakat olan Uğur'un dışında eksik bulunmaması büyük avantaj" yorumunu yaptı.

Fotosuz

===

İlaç gibi geldi

Yenikapı spor'u 3-0'lık net skorla geçen Sağlık spor, puan cetvelinde iki basamak yükselerek 4'ncü sıraya oturdu

ANTALYA Birinci Amatör Küme'de mücadele eden Sağlık spor, ligin 7'nci haftasında Yenikapı spor'u 3-0 yenerek sıralamada 2 basamak yükseldi ve 9 puanla 4'üncü sıraya yerleşti. Atatürk Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısını Baykul'un golüyle 1-0 önde kapayan Sağlık spor, ikinci yarıda Baykul'un ikinci golü ve Yasin'in ayağından kazandığı gole sonuca gitti. Karşılaşmayı 3-0 gibi kazanan Sağlık spor, puan cetvelinde iki basamak birden yükseldi.

ÖNCE GENÇLİK

Sağlık spor teknik sorumlusu Arif Oktaroğlu, kendilerine sponsorluk desteği veren Özel Akdeniz Şifa Hastanesi Genel Müdürü Ebubekir Aktaş'ı ziyaret ederek forma hediye etti. Arif Oktaroğlu, tüm spor dallarında başarının destekle gelebileceğini söyleyerek, "Bizlere kucak açan Ebubekir Aktaş'a şükranlarımızı sunuyoruz. Onların desteğiyle ligde hak ettiğimiz yere geleceğiz" dedi.

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)

Foto: Toplu foto ve forma tesliminden foto var.

===

Alanyaspor Teknik Direktörü Durusoy'dan samimi itiraf

Bu sahada kazanamazdık

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Alanyaspor, deplasmanda alınan 1 puana sevinemiyor. Galibiyeti kaçırdıklarını belirten teknik direktör Haydar Durusoy, "Yağmurdan çamur deryası haline gelen böyle bir zeminde kazanamazdık. Her şeye rağmen 1 puan çıkardık" dedi. Bu sezon için koyulan hedefi gerçekleştirmek için mücadele ettiklerine de dikkat çeken Durusoy, "Ligi ilk 5 içerisinde tamamlayacak şekilde oynarken kazanabileceğimiz bir maçı kötü zemin koşullarından dolayı berabere bitirdik" dedi.

Maçın özellikle ilk yarısında pozisyonları zeminin futbola elverişsiz olmasından dolayı gole çeviremediklerini aktaran Durusoy, "Zorlu bir deplasmanda olmamıza rağmen hem Alanya'dan giden hem de İstanbul'da yaşayıp da Alanyalı olan taraftarlarımızın desteğini alarak mücadele ettik. Geride kalan maçlardan sadece ders çıkartarak, haftaya sahamızda oynayacağımız aynı puandaki İskenderun D.Ç karşılaşmasını düşüneceğiz" dedi.

Özgür YILMAZ/ALANYA (DHA)

Foto: Haydar Durusoy

===

Demre'den yarım düzine gol

ANTALYA Süper Amatör Küme'de mücadele eden Demre Belediyespor, evinde oynadığı maçta Alanya Mahmutlarspor'u gole boğdu. Demre rakibini 6 golle devirirken, 5 gole imza atan Mehmet Kaya karşılaşmanın yıldızı oldu. 2 ay önce çimlendirme ve yenileme çalışmaları başlatılan Demre, sahası bakımda olduğu için uzun süredir maçlarını başka statlarda oynuyordu. Demre, yenilenen stadında ilk kez çıktığı maçta fırtına gibi esti ve rakibine 6 gol attı.

Maça iki takım da temkinli başladı. 17'nci dakikada Mehmet Kaya Demrespor'u 1-0 öne geçirdi. Mehmet Kaya 20'nci dakikada bir gol daha atınca devre 2-0 sona erdi. İkinci yarıya da fırtına gibi başlayan Demre, 57'nci dakikada Mehmet Kaya'nın ayağından skoru 3-0'a taşıdı. 67'nci dakikada ise Yasin Demrespor'u 4-0 öne geçirdi.

Demre'nin bitmek tükenmek bilmeyen ataklarında sahanın yıldızı Mehmet Kaya 68 ve 89'uncu dakikalarda birer gol daha atarak maçın skorunu belirledi: 6-0. Demrespor antrenörü Musa Kıvrak maçtan sonra yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısında 13 maçın 11'ini deplasmanda oynadıklarını belirterek, "Bu sonuçla çıkışa geçiyoruz. Çok daha iyi olacağız" dedi.

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)

Foto: Maç fotoları - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

İsmail Aissati Mehmet Kaya Orduspor Demre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title