Haberler

Ansiad Ödülleri Sahiplerini Buldu

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneğinin (ANSİAD) Geleneksel Ödül töreninde yılın başarılı iş insanı, yılın sanat ödülü ve yılın medya ödülleri sahiplerini buldu.

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneğinin (ANSİAD) Geleneksel Ödül töreninde yılın başarılı iş insanı, yılın sanat ödülü ve yılın medya ödülleri sahiplerini buldu. Muratpaşa ilçesindeki bir otelde gerçekleştirilen ödül töreninin açılışında konuşan ANSİAD Başkanı Abdullah Erdoğan, derneğin gücünü tamamen üyelerinin niteliğinden alan, beşeri sermayesi çok yüksek bir dernek olduğunu belirterek, 25 yılda gerçekleştirdiği çalışmalar ve üyelerinin yarattığı değerlerle Antalya'nın en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu ifade etti.Antalya'nın tarım üretim değerinde ve turizmin her alanında Türkiye birincisi olduğunun vurgulayan Erdoğan, "Böyle bir ilin kurum ve kuruluşları yerel ölçekte kalamaz, kalmamalı. Bu nedenle ANSİAD'ın birinci görevi, üyelerinin küresel vizyonlarından ortak değer üretmek ve Antalya'nın, hatta Türkiye'nin bu birikimden faydalanmasını sağlamaktır" diye konuştu.Erdoğan, Antalya'nın G20 Zirvesine ev sahipliği yapması ve EXPO'yu düzenlemesinin son derece önemli olduğunu dile getirdi.

Yılın iş insanı Haldun Kilit

Konuşmanın ardından "Yılın Başarılı İş İnsanı Ödülü" Haldun Kilit'e, "Yılın Sanat Ödülü" Antalya Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu Sanat Yönetmeni Mehmet Özgür ile oyuncu Müfit Kayacan'a, "Genç İletişimci Ödülü" de "Sahibinden Satılık Tapulu Göl" haberi ile Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencisi Nazlıhan Şimşekler'e verildi. Törende ayrıca, "İnternet Haberciliği Röportaj" dalında "Herşey Antalya Aşkı ile Başladı" başlıklı çalışması ile mygazete.com'dan Ferhan Bozkaya'ya, "İşitsel Medya" dalında "Radyo Programı" birincisi TRT Antalya Radyosu yapımcısı Mustafa Cansız'a, "Görsel Medya" dalında "TV Programı" birincisi Akdeniz TV program yapımcısı İdris Taş'a, yazılı basın "Röportaj" dalında "Denizimiz Elden Gidiyor" başlıklı çalışmasıyla mydergi muhabiri Hakkı Sargın'a, yazılı basın "İnceleme Araştırma" dalında Akdeniz Ekonomi Dergisi'nden Malik Okçu'ya ve yazılı basın "Haber" dalında "Bu Nasıl Restorasyon" haberi ile DHA muhabiri Mehmet Çınar'a ödülleri takdim edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haldun Kilit Muratpaşa Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title