Haberler

Akrabaları tarafından darbedilen kadın: Ölmeden önce sesimizi duyun

Güncelleme:

İstanbul'da yaşayan Hülya Dağcı (41), rahatsızlanan annesini ziyaret için gittiği Afyonkarahisar'da, 2 kardeşi ve kuzeniyle birlikte akrabaları tarafından darbedildiğini öne sürdü. Husumetli oldukları akrabalarının 5 yıldır sürekli kendilerine saldırdığını iddia eden Dağcı, "Lütfen ölmeden önce sesimizi duyun" dedi.

İstanbul'da yaşayan Hülya Dağcı, Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde yaşayan annesini hastalanması üzerine ziyarete gitti. Dağcı, kardeşleri Selim Dağcı (35), Mehmet Dağcı (36) ve amcasının kızı Sevim Dağcı ile birlikte 1 Eylül Salı günü, Emirdağ Halk Pazarı'na gitti. İddiasına göre, dedelerinin kardeşinin kızı S.K. ve eşi, bir grup akrabalarıyla birlikte Dağcı ile yanındakileri darbetti.

"ÖLDÜ BIRAKIN"

Polise şikayetçi olduklarını söyleyen Hülya Dağcı, saldırganların kendisini öldürene dek dövdüğünü ileri sürdü. Erkek kardeşlerden biri ablası Hülya Dağcı'yı saldırganların elinden kurtarmak için "Öldü bırakın" dediği öğrenildi. Hülya Dağcı o anları, "Halam S.K. ve eşi Ş.K. ile uzaktan amca çocuğu olan D.D. ve eşi H.D. ile toplam 12 kişi saldırdı. Ben yerde yatarken erkek kardeşim, 'öldü bırakın' dedi. Bunun üzerine bıraktılar, ayağa kalktım" ifadeleriyle anlattı.

"ÜZÜM KOVASINI SİPER ETTİM"

Dehşeti yaşadıklarını ifade eden Dağcı, "Eniştem Ş.K., tezgahta duran bıçağı eşinden istedi. Bıçakla bana saldırdı. Bu sırada yerden aldığım üzüm kovasını kendime siper ettim, böylelikle boynuma gelen bıçak darbelerini hafif atlattım. Sonra erkek kardeşim Mehmet'e saldırdılar. Ayrıca molozları bize doğru attılar" dedi.

HUSUMET YILLARDIR SÜRÜYOR

Hülya Dağcı, yaşanan olayın nedenini ise şöyle ifade etti:

"2015 yılında Ş.K. ve başka bir akrabam, yaylada tek yaşayan kardeşimin eşini darbetti. O sırada kardeşim onların yüzünden cezaevindeydi. Darp sırasında 17 aylık olan yeğenim gelinimizin kucağından düştü, çocuk 3-4 yıl konuşamadı. 2016 yılında hiç alakamız olmayan bir konudan bize saldırdılar. 2017, 2018 ve 2019 yıllarında da sürekli darp, şiddet ve hakaret olayları devam etti."

"ÖLMEDEN ÖNCE SESIMIZI DUYUN"

Hülya Dağcı bitmeyen olaylar için yetkililere seslenerek, "Yaklaşık 5 yıldır süren olaylarda saldırganlar ceza almadı. Lütfen ölmeden önce sesimizi duyun" dedi.

Akrabaları tarafından darbedilen kadın: Ölmeden önce sesimizi duyun

Akrabaları tarafından darbedilen kadın: Ölmeden önce sesimizi duyun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emirdağ Afyon Haberler

500

Yorumlar (5)

Hakan:

Şiddetin kadını erkeği olmaz. Şiddete ağır cezalar gelmeli artık

21
0
yanıtYanıtla
Eskişehir:

Emirdağ dan adam çıkmaz

16
4
yanıtYanıtla
Nuri Alco:

Ozaman sen oradan tasin

yanıt1
yanıt3
O ADAM:

Katılıyorum, Emirdağından adam çıkmaz. .

yanıt1
yanıt0
Emirdağlı:

Adamlığın kitabını sen yazdın herhalde :) hırbo genelleme herkesi her kavimden iyisi de vardır kötüsü de

yanıt5
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title