Haberler

Anneler Günü Nedeniyle Şehit ve Gazi Ailelerine Yemek

"Dünya Anneler Günü" nedeniyle Zonguldak Belediyesi tarafından şehit ve gazi ailelerine kahvaltı verildi.

"Dünya Anneler Günü" kutlamaları dolayısıyla Zonguldak Belediyesi'nce, Deniz Kulübü'nde gerçekleştirilen kahvaltıda şehit ve gazi aileleri bir araya geldi. Şehit ve gazi ailelerini karşılayan Zonguldak Belediye Başkanı Secaatin Gonca, eşi Sevgi Gonca davetlilere karanfil vererek annelerin anneler gününü kutladılar. Düzenlenen kahvaltıya Vali Yardımcısı Ahmet Ülkü Aktuğ, Zonguldak Belediye Başkanı Secaatin Gonca, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Rektör Yardımcısı Vural Evren, Türkiye Taş Kömürü (TTK) Genel Müdürü Rıfat Dağdelen, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Turan Arslan, şehit ve gazi aileleri ve çok sayıda davetli katıldı. Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, "Mayıs ayının ilk haftası 'Anneler Günü' olarak kutlanmaktadır. Bizleri dünyaya getiren, büyüten, bizim için uykusuz kalan her şeyimiz olan annelerin anneler gününü kutluyorum. Annemiz hayatta iken onların değerini bilelim. Bizler bu gün çocuklarımıza neyi gösteriyorsak onlar da çocuklarına onu gösterecektir. Şehitlerimizin ve gazilerimizin anneleri ile bir araya gelmeyi adet edindik. Şehit aileleri ve gazilerimizin yakınları ile bir arada olduk ve bundan sonrada devamlılığımız sürecek. Bu gün anneler gününü kutluyorsak bunu şehitlerimiz ve gazilerimize borçluyuz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, şehitlerimizi ve gazilerimizi anıyorum. Bizleri bu gün yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum' dedi.

Annelerin "Anneler Günü"nü kutlayan Vali Yardımcısı Ahmet Ülkü Akturğ, "Zonguldak'a geldiğimden beri cennet bahçesi içerisinde olduğumu hep dile getirmiştim ve bunu yine söylüyorum. Buradaki annelerimizde bu cennette yaşıyorlar. Senede bir gün de olsa anneler gününü kutluyoruz. Ama annelerimizin değerini bilmeliyiz ve her gün onların elini öpmeliyiz. Annelerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz diyenler var. Ama şunu unutmasınlar onlar da kendi çocuklarını iyi bir şekilde yetiştirirlerse anne ve babalarının haklarını ödemiş olacaklarını inanıyorum. İnancımızda şehitlik en yüce bir mevkiidir. Şehit ve gazi annelerine teselli olacaktır, çocuklarınız sevdiklerinden ayrılarak vatanı için şehit oldular ve şu anda çok mutlular' dedi.

Konuşmaların ardından devam eden kahvaltıya Zonguldak Belediyespor futbolcuları da katılarak, Kayseri'de oynayacakları maç için yola çıkmadan önce programdaki annelerin "Anneler Günü"nü kutlayarak karanfil dağıttılar. Ardından otobüs ile yola çıkmaya hazırlanan futbolculardan söz isteyen Başkan Gonca, Kayseri'den galibiyet ile gelmelerini istedi.

(ET-ET-Y) 11.05.2008 12:56 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli?
title