Haberler

Anneanne intihar etmek istedi, 3 yaşındaki torunu gözyaşlarına boğuldu

Güncelleme:

Adana'da bir kadın 3 yaşındaki torununun gözü önünde Seyhan Nehri'nde intihar etmek isteyince, kız çocuğu gözyaşlarına boğuldu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis kadını kurtarırken kız çocuğu annesine teslim edildi.

Adana'da bir kadın "Bu hayattan sıkıldım, yaşamak istemiyorum" diyerek 3 yaşındaki torununun gözü önünde Seyhan Nehri'nde intihar etmek isteyince, kız çocuğunun gözyaşları yürekleri dağladı. Çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen polis ekipleri kadını nehirden çıkardı. Kadın, hastaneye kaldırılırken kız çocuğu annesine teslim edildi.

NEHRE GİRİP ÖLMEK İSTEDİ

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Yüreğir ilçesi, Sinanpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Feride C. (40) arkadaşı A.B. ve torunu Rabia Nur K. ile birlikte Seyhan Nehri kenarına geldi. Kuva-i Milliye Parkı'nda oturduktan sonra Seyhan Nehri'nde su az olduğu için nehre indi. Feride C. daha sonra, "Bu hayattan çok sıkıldım yaşamak istemiyorum" diyerek torununun gözü önünde nehre girip ölmek istedi. Arkadaşı A.B. onu ikna etmeye çalıştı ancak o 3 yaşındaki torununun gözü önünde kendini öldürmek istedi. Bu arada çevrede balık tutan vatandaşlar da polisi ve sağlık ekiplerini arayarak olayı haber verdi. Bir süre daha A.B, Feride C'yi ikna etmeye çalıştı ancak ikna olmayınca nehre girip kadını tutarak nehirden çıkarmaya çalıştı.

Anneanne intihar etmek istedi, 3 yaşındaki torunu gözyaşlarına boğuldu

KADIN BAYGINLIK GEÇİRDİ

Bu arada, kadının torunu korkup gözyaşlarına boğuldu. Feride C. olay yerine gelen polisin de yardımıyla sudan çıkartıldı. Baygınlık geçiren kadını gören torunu da ağlamaya devam etti. Kız çocuğunun ağladığını gören polis ise onu kucağına alıp teskin etmeye çalıştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansa taşınan Feride C, ambulans ile Adana Şehir Hastanesine kaldırılırken, kız çocuğu ise polis tarafından annesi Burcu K'ye teslim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Seyhan Haberler

500

Yorumlar (21)

ESER:

NİNECİĞİM BİR DAHA İNTİHAR EDİNCE O ÇOCUĞU GÖTÜRME, YAZIK YAVRUYA

44
10
yanıtYanıtla
MERT:

Okusana haberi, , , nine dediğin 40 yaşında. . . .

yanıt6
yanıt4
:

dostum burada bir dram yaşanıyor dalga geçecek bir hal değil normal ruh halinde olan biri kendi canına kıymak ister mi hem de küçücük torununun gözü önünde sorun soruşturun kurcalayın bakın altından ne gönül kırıklıkları ne acılar ne ızdıraplar ne yokluklar çıkacak her insan el açamaz onurundan taviz veremez sıkıntısını kimseye söyleyemez boyun bükemez Kadıncağızın gözü öyle dönmüş hayattan o kadar nefret etmiş ki hiçbir şeyi görmemiş Allah yardımını ihsan etsin

yanıt23
yanıt2
Kadının Hakkı:

İşte bu Kadıncagızın hakını arayın, fingirdek zililerin orasını burasını açıp Erkekleri ğöz zinasına tacize yönlendirenlerin deyil, toplum bu Kadını Sıkıntsını giderisin, Adı Kadın Hakkı Olsun

27
8
yanıtYanıtla
Adil:

erkeklere goz zinasina, tacize yonlendirmek ne demek ya. Kadina figirdek deyip erkegin tacizini mesrulastirip bir de kadin hakkindan bahsetmissiniz. Erkegin de kadinin da iradesi var. Insanin iyiyi kotuyu tercih kendi tercih eder.

yanıt7
yanıt2
sabahattin şirvanlı:

kadının kim bilir ne derdi var allah yardımcısı olsun

28
1
yanıtYanıtla
Şirvanlı sus:

Arkadaşım ne derdi olursa olsun o çocuğun önünde olmazzzz...

yanıt3
yanıt0
The barbarıan:

Olsun tabi yaaa

yanıt0
yanıt0
adınızı yazın:

doğurmayı bilen anneler bakmayınca hep annane abla olmuyor onlar da belli bi süre sonra sıkılıyor örnek orta da

16
12
yanıtYanıtla
korusun:

ALLAH korusun tüm hastalara sıkıntıda olanlara saglik şifa hayirlar genişlik bolluk versin amin.

21
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title