Haberler

Anne ve Babasını Öldürüp Halıya Sardığı Cesetlerle Bir Gün Geçirdi

Güncelleme:

Gaziantep'te psikolojik sorunları olan genç, sahur vakti eve gelip tartıştığı anne ve babasını bıçaklayarak öldürüp halıya sardı. Cesetlerle bir gün geçiren genç, ertesi gün komşuların durumu fark etmesi üzerine kaçtı.

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen 27 yaşındaki genç, tartıştığı anne ve babasını boğazlarından bıçaklayarak öldürüp cesetlerle bir gün geçirdi.

EVET GELEN OĞUL, SAHURDA ANNE VE BABASIYLA TARTIŞTI

Olay, dün sahur vakti ilçeye bağlı Sulumağara Mahallesi'ndeki 2 katlı evin üst katında meydana geldi. İddiaya göre, İstanbul'da işçi olarak çalışan ve 10 gün önce eve gelen Mehmet Uçar, çiftçilikle uğraşan babası ve annesiyle sahur saatinde bilinmeyen nedenle tartıştı.

ANNE VE BABASINI BIÇAKLA KATLEDİP CESETLERİ HALIYA SARDI

Psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Uçar, eline geçirdiği bıçakla anne ve babasına saldırdı. Babasını oturma odasında, annesini ise mutfakta sahur hazırlığı yaparken boğazlarından bıçaklayan Uçar, daha sonra anne ve babasının cesedini halıya sararak geceyi evde cesetlerle geçirdi.

KOMŞULARA "ONLAR ÇOK İYİ BİR YERDE" DEYİP KAÇTI

İftar saatinde yemek getiren komşuları, evin bahçesinde gördükleri Uçar'a anne ve babasını hiç görmediklerini sordu. Uçar'ın "Onlar çok iyi bir yerde" diye cevap vermesi üzerine şüphelenen komşuları, Ali Uçar'ın mahalle muhtarı olan ağabeyi Ramazan Uçar'a durumu haber verdi. Amcasının eve geldiğini gören Uçar, babasına ait olan otomobile binerek kaçtı.

KAPIYI AÇAN EKİPLER CESETLERLE KARŞILAŞTI

Amca Uçar'ın ihbarıyla olay yerine gelen Jandarma ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alırken çilingir yardımıyla kapısını açtıkları evde cesetlerle karşılaştı. Olayı öğrenen çiftin yakınları sinir krizleri geçirdi.

Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından cesetler, İslahiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Uçar ise Jandarmanın çalışmasıyla yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Uçar İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Bakmadan Geçme

YALI ÇAPKINI 70. BÖLÜM FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm fragman tek parça izle! Seyran ölecek mi? İzmir 19 Mayıs Konserleri 2024! 19 Mayıs ücretsiz etkinlik ve konserler nerede? Hangi sanatçı nerede konser verecek? 19 Mayıs Ankara etkinlikleri: Ankara'da etkinlik olacak mı? 19 Mayıs etkinlikleri neler? ANKARA ETKİNLİK TAKVİMİ! KIZILCIK ŞERBETİ SON FRAGMAN İZLE! Kızılcık Şerbeti 63. bölüm TEK PARÇA fragman! Doğa ile Fatih barışacak mı? #127916 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Kimdir? Selahaddin Eyyubi hangi milletten? Bahar 12. bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Şaban Ataş cinayeti ne? Şaban Ataş'ı kim öldürdü? Müge Anlı canlı yayınında itiraf! 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Sözleri! En Güzel ve Anlamlı 19 Mayıs Mesajları 14 Mayıs TV Yayın Akışı #128250 Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Aziz Yıldırım yeniden aday olacak mı? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Aziz Yıldırım başkanlığa aday oldu mu? Özlem Savaş kimdir? Özlem Savaş kaç yaşında, nereli? Özlem Savaş biyografisi! Galatasaray şampiyonluk kupasını ne zaman alacak? #127942 Galatasaray Süper Lig Kupasını derbide mi alacak? Az önce deprem mi oldu? 14 Mayıs en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! 19 Mayıs niçin ilan edildi? 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Neden Kutlanır? Sinan Ateş'in öldürülme görüntüleri! Sinan Ateş ne zaman öldürüldü?
Manşetlerden biri bomba! Aziz Yıldırım'ın Mourinho açıklaması dış basında geniş yankı buldu

Manşetlerden biri bomba! Aziz Yıldırım'ın Mourinho açıklaması dış basında geniş yankı buldu

500

Yorumlar (70)

harametveakp:

akp eger gercekten müslümansan türkiyede domuz eti üretim ve satimi kesinlikle yasaklarsin siz suclusunuz millet haram domuz yiye yiye cildirmaya basladi

9
10
yanıtYanıtla
MUSTAFA:

NE ALAKASI VAR BUNLA SIYASETIN.

yanıt0
yanıt3
reis:

lan olayı nereye bağladın saçma sapan konuşma

yanıt0
yanıt3
Ferhat:

Sizin gibi zeka gerili yaşıyan insanları göre göre sıkıldım artık hadi işine bak uğraşılcak insan değilsin

yanıt1
yanıt4
deryaa:

ne saçma bi yorumdur yaa Durup durup olayı nasıl siyasete ve ak partiye bağladın bi açıklasana çok merak ettim de

yanıt0
yanıt4
baris reis:

yiyen lere afiyet olsun o halde yiyin aferin müslüman adam domuz yemez vede müsade etmez yasa cikarmaz

yanıt3
yanıt0
domuzetiharam:

derya derya derya yediklerin haramsa iyilik yapamazsin hele ALLAH in haram kildigini müslüman bilinen pardti helal derse bu nasil müslümanliktir, akp ab dedi dedi üretimini ve satisina yasa cikararak kolaylik getirdi , ecevit bile yapmadi bunu müslüman millete

yanıt3
yanıt0
MAZLUM:

domuz haramdırda Bu haberin VE konunun domuzla ne alakası var . ?Asıl senin yorumun domuzca olmuş. Çünkü Bu aile zaten Müslüman. Sahur hazırlarken oldürülmüşler. YÜCE ALLAH Rahmet etsin.

yanıt1
yanıt2
Ebi BAK:

ESKİDEN yasaktı gene vardı domuz çiftlikleri , şimdi serbest , ANLAMIYORMUSUNUZ ? Gırla çiftlik kuruldu . Onlar ne oluyor . neden var edildi . Domuz eti fıtratı bozar. . Birde burdan bak istersen . Neden Domuz hayvanı KASAPLIK HAYVAN statüsüne alındı kanunla.

yanıt2
yanıt0
VATANDAŞ:

Soytarılığa gerek yok konuyla alakası olmayan domuz konusunu ve siyaseti bu habere yorum olarak sunmak fitne ve domuzuktur. Ard niyettir. Bu ülkeye hangi samimi Musluman bir sitasetçi Harama Helal dedi ?

yanıt0
yanıt1
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title