Haberler

Anne - Baba Dostu Politikası Hayata Geçiriliyor

Danone, dünya çapındaki tüm çalışanları için standardize edilmiş Anne-Baba Dostu Politikası’nın hayata geçirileceğini açıkladı.

Danone, dünya çapındaki tüm çalışanları için standardize edilmiş Anne-Baba Dostu Politikası'nın hayata geçirileceğini açıkladı.

Danone dünya çapındaki tüm çalışanları için standardize edilmiş Anne - Baba Dostu Politikası'nı hayata geçiriyor. Danone CEO'su Emmanuel Faber, bu politikayla Birleşmiş Milletler Kadın İnisiyatifi - HeForShe tarafından Danone'nin çalışan kadınların desteklenmesi konusundaki faaliyetleri sebebiyle 'Öncü Tematik Şampiyon' ödülüne layık görüldü.

Danone Türkiye, Çalışan Anneler Programı kapsamında Anne Baba Dostu uygulamaları hayata geçirerek ek annelik ve babalık izni, esnek çalışma saatleri, ilk gün hemşire hizmeti, mama desteği, yeni anneler arası iç koçluk programı ve süt sağma odaları uygulamaları ile kadınlara iş hayatında destek oluyor. Danone Türkiye'de anne babalara evden çalışma olanağı sunmanın yanı sıra yeni annelerin part time opsiyonları da olduğunu vurgulayan Danone Türkiye İş Destek Birimi IK Direktörü Pınar Çanakçı, yalnızca doğum izninden dönen annelerin değil, babaların da yasal izinlerine ek olarak 2 haftalık izin alabildiklerini dile getirdi. Çanakçı, ayrıca doğum izninden dönen annelerin işe adaptasyon sürecini hızlandırmayı amaçlayan İç Koçluk programını geliştirdiklerini belirtti. Program kapsamında doğum izni sonrası işe dönen yeni anneler ile tecrübeli anneler bir araya getirilerek minimum üç ay süreyle gerçekleştirdikleri seanslar boyunca tecrübelerini paylaşıyorlar, destek alıyorlar. Yanı sıra yine aynı program kapsamında doğum izninden dönen annelere, yeni işe başlayan bir çalışan gibi bir haftalık oryantasyon programı hazırladıklarını da belirten Çanakçı, bu sayede yeni annelerin hem işe daha kolay adapte olduğunu hem de süreçte yaşadıkları zorlukları paylaşarak yalnızlık hissinin üstesinden geldiklerini aktardı. Çanakçı uygulamaları yaygınlaştırmak ve zenginleştirmek adına çalışan Danone Kadın Komitesi kurulduğunu ifade etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Birleşmiş Milletler Çanakçı Türkiye Danone Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title