Haberler

Ankara Gölbaşı'nda Şehit Düşen Pöh'lerin Ailelerine Ziyaret

Ankara Gölbaşı'nda şehit düşen PÖH'lerin ailelerine ziyaret 15 Temmuz Şehidi Emniyet Müdürü Dursun Acar ve Özel Harekat Polis Memuru Erol İnce'nin ailelerine ziyaretARTVİN - Artvin Valisi Ömer Doğanay FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire...

Ankara Gölbaşı'nda şehit düşen PÖH'lerin ailelerine ziyaret

15 Temmuz Şehidi Emniyet Müdürü Dursun Acar ve Özel Harekat Polis Memuru Erol İnce'nin ailelerine ziyaret

ARTVİN - Artvin Valisi Ömer Doğanay FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit olan Emniyet Müdürü Dursun Acar ve polis memuru Erol İnce'nin ailesini ziyaret etti.

İlk ziyaret Artvin'in Yusufeli İlçe Merkezi'ndeki Kazım Karabekir Mahallesi'nde yaşayan Erol İnce'nin annesi Gülşan İnce'nin evinde gerçekleştirildi.

Ziyaret esnasında Şehit Polis İnce'nin annesi Gülşan İnce göz yaşlarına hakim olamadı. Artvin Valisi Ömer Doğanay ve Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ziyarette esnasında Gülşan İnce'ye Kuran'ı Kerim hediye etti. Tek evladını toprağa vermenin acısına dayanmakta güçlük çektiğini kaydeden İnce "Her şeye rağmen Allah devletimize zarar ziyan vermesin. Oğlum görevi nedeniyle baba ocağına çok az gelebiliyordu. Görevden hiç kaçmadı. Şehit oldu" diye konuştu.

Şehit İnce'nin baba ocağın yapılan ziyaretin ardından Yusufeli Küplüce Köyü'nde bulunan Emniyet Müdürü Dursun Acar'ın ailesi ziyaret edildi. Şehidin baba ocağında gerçekleştirilen ziyarette Vali Ömer Doğanay ve beraberinde ki ilgileri Şehit Dursun Acar'ın babası Nebi Acar, Annesi Fatma Acar, Eşi Özgül Acar ve 4 yaşında ki kızı Elif Naz karşıladı. Ziyarette Türkiye'nin 81 ilinde olduğu gibi, Şehit Babası Nebi Acar tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gönderilmek üzere Türk Bayrağı'nı görevlilere teslim etti. Vali Doğanay Şehidin ailesine Kuran hediye etmesinin ardından şehidin baba ocağında dua edildi.

Şehit Babası Nebi Acar yaptığı konuşmada bir daha benzer bir duruma düşmemek için uyanık olmamız gerektiğini dile getirerek "Başımıza bombalar yağdı 249 aile ve 3 bine yakın gazimizin ocağına o gece alev topları düştü. O gece Türkiye yandı. Bizlerinde bağrı yandı. Her gün bunun acısını yaşıyoruz ve gün geçtikçe de bu acı ağırlaşıyor.

İnşallah sonumuz iyi olur. Allah Türk Milletini ve devletini muvaffak etsin. Oğlum rütbelerin en ulusuna erişti. Allah mekanını cennet eylesin.

Artvin Valisi Ömer Doğay 15 Temmuz'u unutmayıp unutturmayacaklarını ifade ederek " Bu kapsamda Artvin'de tüm kurumlarımızla 15 Temmuz'u ve şehitlerimizi anıyoruz, hatırlıyoruz, hatırlatıyoruz. Bu münasebetle vatanın ve milletinin geleceği için seve seve canlarını feda eden Dursun Acar ve Erol İnce kardeşimizin ailesini ziyaret ettik. Ruhları şad olsun. Cenabı Allah devletimizi milletimizi ebedi etsin" diye konuştu.

Burada ki ziyaretin ardından Şehit Emniyet Müdürü Acar'ın kabri ziyaret edildi. Vali Doğanay' tarafından kabre çelenk sunulurken akabinde dualar edildi.

Program şehidin köyünde kılınan Cuma namazının ardından okunulan Mevlid ile son buldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ömer Doğanay Fatma Acar Artvin Güncel Haberler

title