Haberler

Ankara'daki Saldırıda Anne ve Kızı Yaralandı

Güncelleme:

Ankara'daki terör saldırısında Genelkurmay Başkanlığı'nda sivil memur olarak çalışan anne ve kızı da yaralandı. Başına cam parçaları isabet eden küçük çocuğun durumu ciddiyetini koruyor.

Ankara'da 18:30 civarı askeri servis araçlarına yönelik bombalı saldırı düzenlendi. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, ölü sayısının 28 olduğunu açıkladı. Kurtulmuş, yaralı sayısının 61 olduğunu da kaydetti. Yararlananlar arasında Genelkurmay Başkanlığı'nda sivil memur olarak çalışan anne Şenay Şenses ve dört buçuk yaşındaki kızı Buse Şenses'te var. Anne Şenay Güven Hastanesi'ne kaldırıldı. Başına ve gözüne cam parçaları isabet eden kızı Buse ise Başkent Üniversitesi Hastanesi'nin yoğun bakımında tedavi görüyor.

ANNE VE KIZI YARALANDI

Genelkurmay Başkanlığı'nda sivil memur olarak görev yapan anne Şenay Şenses, kızı Buse'yi kreşten aldı. Akabinde Genelkurmay Başkanlığı'nın personelini taşıyan minibüse bindi. Ankara'yı kana bulayan saldırıda Buse ve annesi yaralandı.

BAŞINA CAM PARÇALARI İSABET ETTİ

Ankara'yı kana bulayan terör saldırısı anne ve kızını ayırdı. Anne Şenay Şenses, Güven Hastanesi'ne; kazada başına ve gözüne cam parçaları isabet eden 4.5 yaşındaki Buse Şenses ise Başkent Üniversitesi Hastanesi'nin yoğun bakım servisine kaldırıldı.

DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

4.5 yaşındaki kızı Buse Şenses'in yoğun bakımda hayat mücadelesini sürdürdüğü öğrenildi. Buse dün gece 03.00 sularına kadar ameliyatta kaldı. Kafatasından ve gözünden hasar alan Buse Şenses'in durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

"KIZI BUSE'Yİ SAYIKLADI"

Buse'nin ameliyatına hem göz hem de beyin doktorları girdi. Anne Şenay Şenses'in sürekli kızı Buse'yi sayıkladığı, sağlık durumunun iyiye gitmesi durumunda Başkent Üniversitesi Hastanesi'ne kızının yanına götürüleceği öğrenildi.


Kaynak: Haberler.com / Güncel

Genelkurmay Başkanlığı Numan kurtulmuş Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Hakkı:

Barışın sesini yükseltseydiniz herkes payına düşen vatandaşlık görevini yapsaydı Sriyedede barışcıl politikalr izlenseydi bunlar olmayacaktı. akp İstikrarını beğeniyorsunuz geriye kalanın barış için elinden bişey gelmiyor. Barış diyen Hain Sawaş Çığırtkanları Vatansever oluyorsa halkın akıl sağlığı o ülkede yoktur. Ben Yurtta Barış Dünya''da Barış . diyorum

1
2
yanıtYanıtla
Hakkı:

Suruçta Gençlere , Diyarbakır adana Mersinde bombalanan Hdp Mitinglerini , Ankarada Barış Mitingine yapılan saldırıyı Alkışlayan adiler nasıl bir yaratıkdırlar. Bu kadar Kindarlığı hangi politikacılar yaptıysa halk hesap sormalıdır. Barışın sesini yükseltseydiniz herkes payına düşen vatandaşlık görevini yapsaydı Sriyedede barışcıl politikalr izlenseydi bunlar olmayacaktı. akp İstikrarını beğeniyorsunuz geriye kalanın barış için elinden bişey gelmiyor. Barış diyen Hain Sawaş Çığırtkanları Vatanse

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title