Haberler

Anıl İlter: Eşim Beni Reklamda Görüp Facebook'tan Ekledi

Güncelleme:

Ünlü oyuncu, kendisini bir reklam filminde gören eşinin, "Ben bu adamla evleneceğim" dedikten sonra kendisine Facebook üzerinden ulaştığını ve evlendiklerini anlattı.

Arap dünyasında çok sayıda hayranı bulunan oyuncu Anıl İlter, Birleşik Arap Emirlikleri merkezli bir program için hazırlanan soruları yanıtladı.

OYUNCULUĞA 'ECE' DİZİSİYLE BAŞLADI

İlter, 6 yaşındayken jimnastik yapmaya başladığını, daha sonra futbola yöneldiğini, spor akademisine gittiğini, profesyonel futbol hayatını bırakıp hoşlandığı ve para kazandırdığı için sunuculuğa yöneldiğini söyledi. Anıl İlter, 'Ece' dizisi ile oyunculuğa başladıktan sonra peş peşe dizi teklifleri geldiğini bunlar arasında en popüler olanının "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" ile profesyonel oyunculuğu tam anlamıyla anlamaya başladığını anlattı. İlter, bir sosyal sorumluluk projesi kapsamında oynadığı reklam filmi ile yaşamının değişeceğini tahmin edemediğini belirterek şöyle dedi:

"EŞİM BENİ FACEBOOK'TAN BULDU"

"O reklamda şimdiki eşim İpek, beni reklamda görüyor, fark ediyor, çok beğeniyor. Evde anne ve ablasının olduğu bir anda ekrana bakıp 'Ben bu adamla evleneceğim' diyor. İsmime ulaşıyor bir şekilde. Facebook'tan bana mesaj atıyor; selam yolluyor. Ben de selam yolluyorum. Buluşma gerçekleşiyor, 'Bir kahve içelim tanışalım, sohbet edelim' dedik. Tabii ki böyle olacağını hiç tahmin etmiyordum. Çok mutlu bir birliktelik, çıkma dönemi geçirdik. Sonrasında evlendik, şimdi de bir kızımız var. İsmi de Nil. 3 yaşında öyle mesut bir hayatımız var."

"KEŞKE HALUK BİLGİNER'LE OYNASAM"

Anıl İlter, bugüne kadar 'Uç Deniz' ve 'Köstebekgiller' filmlerinde oynadığını, kendisini hiç yakışıklı bulan biri olmadığını, anlamasa da Arap hayranlarının kendisi için iyi şeyler yazdığını hissettiğini vurguladı. İlter, aslında eğlenceli bir kişi olduğunu, koyu Beşiktaş tarafları olduğunu belirterek şunları ekledi:

"Beşiktaş 'aşk'tır. Tutmak için bir sebep yoktur. Karşılıksız bir aşktır. Tribünde olmayı, Beşiktaşlı olmayı çok seviyorum. Rengim hep siyah-beyaz. Oyuncu arkadaşım Berk Oktay da iyi bir Beşiktaşlı. Biz her maça beraber gideriz. Böyle bir ekibimiz var oyuncu kadrosu. Türkiye'de Haluk Bilginer hayatımızın vazgeçilmezi. Altan Erkekli ile çok oynamak isterdim ve şu anda oynuyorum. Keşke bir gün Bilginer ile beraber oynasam. O en büyük hayalimdir. İnşallah bir gün gerçekleştiririm."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haluk Bilginer Anıl İlter Facebook Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi?
500

Yorumlar (12)

dobroskimobilWeb@haberler.com:

oha ya ne bu hal neyse evlenmisler ama ben hic ahlaki bulmuyorum.gorucu uslusu olmali boyle gezici sey pardon moderen usul inancimiza uygun deil gibi geliyor bana sahsen...

18
28
yanıtYanıtla
Tır şöförüMobil-IOS:

Oyum AKP ye

6
21
yanıtYanıtla
sinem35:

bana da nasip olsa keşke :D

8
7
yanıtYanıtla
MartMobil-IOS:

Benide ekle akp beyinli

6
6
yanıtYanıtla
ADINIZI YAZIN:

İsmail YK nın facebook şarkısı sizlere gelsin

12
0
yanıtYanıtla
YENİ:

BU KİM Kİ?

11
1
yanıtYanıtla
M63Mobil-IOS:

Zihniyet meselesi adam yine AKP diyo gorende akp adama bisey yapti sanicak duz mantik meselesi

6
2
yanıtYanıtla
asvmobilWeb@haberler.com:

Allah mesüt etsin mutluluklar

4
2
yanıtYanıtla
xyh:

Son resimdeki gülüş bitirmiş olayı. .

6
0
yanıtYanıtla
Muhammed:

Bu mu ünlü oyuncu? Amin :))

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title