Haberler

AMVOX3 Tourbillon GMT Model Kol Saati

Güncelleme:

The Intruders adlı yeni filmini tanıtan Clive Owen'in kolunda Jaeger-LeCoultre AMVOX3 Tourbillon GMT saat vardı.

New York, 20 Mart 2012

Davetsiz Misafirler (The Intruders) adlı yeni filmini tanıtan Clive Owen'in kolunda Jaeger-LeCoultre AMVOX3 Tourbillon GMT saat vardı.

Clive Owen, "İlk Jaeger-LeCoultre saatim AMVOX serisindendi. Saati gördüğüm an büyülendim, çünkü çok havalı görünüyordu," dedi.

Davetsiz Misafirler (The Intruders) adlı yeni korku filminin New York'ta gerçekleşen basın konferansına katılan Clive Owen, filmdeki rolü hakkında konuştu.

Clive Owen bu etkinlik için Jaeger-LeCoultre'nin AMVOX3 Tourbillon GMT model kol saatini tercih etti.

28 Hafta Sonra (28 Weeks Later) adlı filmiyle tanınan yetenekli yönetmen Juan Carlos Fresnadillo tarafından yönetilen Davetsiz Misafirler'de Clive Owen, 13 yaşındaki kızı Mia'yı büyüten John Farrow adındaki bir babayı canlandırıyor.

Film, farklı ülkelerde yaşayan ve her gece yüzü olmayan korkunç bir varlığın ziyaretiyle rahatsız edilen iki çocuğun hikayesini anlatıyor.

Jaeger-LeCoultre ile Aston Martin arasında süregelen işbirliğinin bir ürünü olan AMVOX3 Tourbillon GMT saat, 300 adetle sınırlı olarak seramik ve pembe altından üretiliyor.

İki zaman kuşağı, tarih ve AM/PM göstergelerinin yanı sıra, tourbillon özelliğine de sahip olan saatin yapımında ruthenium gibi hi-tech malzemelerden faydalanılıyor.

Saatin kafesli kadranı, komplike mekanizmanın olağanüstü detaylarını gözler önüne seriyor.

AMVOX3 Tourbillon GMT, güç ve performansın mükemmel uyumunu sunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Clive Owen New York Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title