Haberler

Amcası Murat Başoğlu ile İlişkisi Ortaya Çıkan Burcu Başoğlu Tedavi Görüyor

Güncelleme:

Bodrum'da bir teknede amcası Murat Başoğlu ile uygunsuz görüntülenen Burcu Başoğlu Kabadayı, psikolojik tedavi görmeye başladı.

Amcası Murat Başoğlu ile teknede uygunsuz görüntülenen Burcu Başoğlu Kabadayı'nın bir hastanenin rehabilitasyon bölümünde tedavi görmeye başladığı ortaya çıktı.

GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Sunucu ve oyuncu Murat Başoğlu, bu yaz Bodrum'da öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı ile teknede öpüşürken foto muhabirlere yakalanmıştı. Burcu Başoğlu Kabadayı'nın eşi Selçuk Kabadayı da geçen ay boşanma davası açmıştı.


DIŞ DÜNYA İLE İLİŞKİSİNİ TAMAMEN KESTİ

Yaşananların ardından Burcu Başoğlu dış dünya ile ilişkisini tamamen kesmiş. Yemek yemiyor, ilaçlarla ayakta duruyormuş. Geçen hafta da bir hastanenin rehabilitasyon bölümünde tedavi görmeye başlamış.

BOŞANAN ÇİFT, SARMAŞ DOLAŞ GÖRÜNTÜLENDİ

11 Eylül'de boşanan Murat Başoğlu ile Hande Bermek, geçtiğimiz pazar günü Bodrum Gündoğan'daki evlerinden sarmaş dolaş çıkıp sahilde yürüyüş yaparken görüntülenmişti. Bu fotoğrafın ardından arkadaşları Hande Bermek ile görüşmeyi kesmiş.


GÖSTERMELİK Mİ BOŞANDILAR?

Hande Bermek ve Murat Başoğlu'nun açılan tazminat davası sebebiyle göstermelik olarak boşandığı iddia edilmişti.


HER ŞEYİ İTİRAF ETMİŞTİ

Bu arada Burcu Başoğlu verdiği ifadede amcasının kendisini öptüğünü itiraf etmişti. Murat Başoğlu ise ısrarla teknedeki kadının yeğeni Burcu Başoğlu değil Olga adında yeni tanıştığı yabancı bir kadın olduğunu iddia etmişti.



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Murat Başoğlu Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title