Haberler

Altınordu'nun Gençleri Avrupa'da Çok Farklı

ALTINORDU U19 Takımı, UEFA Gençlik Ligi (UEFA Youth League) 1'inci tur ilk maçında evinde ağırladığı Bulgaristan temsilcisi Levski Sofya'yı 5-0 mağlup ederek, 19 Ekim'de deplasmanda oynanacak rövanş öncesi tur için büyük avantaj yakaladı.

ALTINORDU U19 Takımı, UEFA Gençlik Ligi (UEFA Youth League) 1'inci tur ilk maçında evinde ağırladığı Bulgaristan temsilcisi Levski Sofya'yı 5-0 mağlup ederek, 19 Ekim'de deplasmanda oynanacak rövanş öncesi tur için büyük avantaj yakaladı.

Kırmızı lacivertli gençler, 93 yıllık kulüp tarihinin ilk resmi Avrupa müsabakasında gol şov yaparken, 1. turda dün yapılan 11 karşılaşmada en farklı skora imza atan ekip oldu.

Genel Kaptan Savaş Serdar, UEFA Gençlik Ligi için özveriyle çalıştıklarını ifade ederek, "İddialıyız ancak bunu dışarı yansıtmıyorduk. Levski Soyfa önünde iddiamız skora da yansıdı. Rakip henüz maçında 10 kişi kalmasaydı daha keyifli bir müsabaka olurdu. Oyuncularımız yine de son düdüğe kadar aynı ciddiyetle oynadı. Rövanşa büyük bir avantaj ile gideceğiz. Turu geçersek büyük ihtimalle Mladost Podgorica'yı ilk maçta 4-0 yenen Sparta Prag ile eşleşeceğiz" dedi.

Teknik Direktör Gökhan Ertunç ise çıktıkları zorlu yolda her zaman daha iyisini yapacaklarını söyledi.

UEFA'NIN TRİBÜN ÇİLESİ

UEFA Gençlik Ligi'nde dün İzmir Atatürk Stadı'nda oynanan Altınordu-Levski Soyfa karşılaşması, Altınordulular için tam bir çileye dönüştü. UEFA'nın, kamera açısında fazla seyirci gözükmesi için ev sahibi ekip taraftarlarını karşı tribüne alma kuralı, kırmızı-lacivertlilerin güneşin altında maçı izlemesine yol açtı. Konuk taraftara ayrılan kapalı tribün boş kalırken, çoğunluğunu çocuk, kadın ve yaşlıların oluşturduğu açık tribündeki 2296 biletli izleyici, ters ışıkta sahayı görmekte zorluk çekti.

GENÇLER GÜVENOYU ALDI

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, minik futodlcularla birlikte açık tribünden izlediği karşılaşmada U19 takımının performansıyla gururlandı. Özkan'ın, TFF 1'inci Lig'de ikinci yarıda A takıma alacağını açıkladığı gençler, taraftarlardan da bol bol alkış aldı. A takımla antrenmanlara çıkan kaleci Ali Emre, Recep, Yusuf Yalçın, Alican ve Fatih'in yanı sıra diğer gençler de oynadıkları futbolla güven verdi. A Takım Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu da gençleri kutladı.

İSTATİSTİKLERDE BÜYÜK ÜSTENÜK

Altınordu, 5-0 kazandığı Levski Sofya maçında rakibine istatistiklerde de büyük üstünlük sağladı. Bulgar ekibini Alican (2), Anıl, Enis ve Musa Caner'in golleriyle bozguna uğratan kırmızı-lacivertlilerin 24 gol girişiminde top 9 kez kaleyi bulurken, konuk takım yaptığı tek tehlikeli atakta çerçeveyi tutturdu. Altınordu 13 korner atarken, Levski Sofya korner kullanamadı.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Levski Sofya Bulgaristan Altınordu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title