Haberler

Altındağ'da 5 Büyük Parkın Açılışı Yapıldı

Altındağ'da 5 büyük parkın açılışı yapıldı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Altındağ'ın isminde altın var" Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, "Bugüne kadar kimsenin ummadığı alanlar yıkılıyor ve oralara güzel binalar, yapılar yapılıyorsa sizlerin dualarıyla yapılıyor"ANKARA...

Altındağ'da 5 büyük parkın açılışı yapıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Altındağ'ın isminde altın var"

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, "Bugüne kadar kimsenin ummadığı alanlar yıkılıyor ve oralara güzel binalar, yapılar yapılıyorsa sizlerin dualarıyla yapılıyor"

ANKARA - Ankara'da, Altındağ Belediyesinin yaptığı, şehitlerin isminin verildiği 5 büyük parkın açılışı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin katılımıyla gerçekleştirildi. Yılmaz, " Altındağlıların destekleri ve duası ile Altındağ her geçen gün altın gibi parlıyor" dedi.

"Altındağ altın gibi parlıyor"

5 parkın açılışı nedeniyle Feridun Çelik Mahallesi'nde düzenlenen törende konuşmasına şehitler için dua ederek başlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, "Onlar bizim için canlarını verdiler, biz de onların emanetine layık olmak için bu vatana sahip çıkmalıyız. El birliği içinde bunu yaptığımızda vatanımızı çok daha kalkınmış bir ülkeye dönüştürdüğümüzde inanıyorum ki şehitlerimizin emanetine de layık olmuş olacağız. 5 ayrı parkımızın açılışı var. Altındağ'da açılışlar bitmiyor, Allah nazardan saklasın. Altındağ'ın isminde altın var. Giderek altın kelimesine yakışır şekilde Altındağ'ımız güzelleşiyor ve çok kıymetli bir yer haline geliyor. Altındağlılar da bundan memnun ki başkanımıza ve partimize giderek artan oranda destek veriyorlar. Altındağlıların destekleri ve duası ile Altındağ her geçen gün altın gibi parlıyor, daha da kıymetli hale geliyor. Altındağ'daki dönüşüm Türkiye'nin dönüşümünün güzel bir örneğidir. 2002 seçimlerinden önce Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan o dönem seçimlere giderken çeşitli vaatlerde bulundu. Kendisine kaynak nerede dediler. O da kaynak Türkiye'dir dedi. Altındağ'da da görüyoruz ki kaynağımız Altındağ halkımız, Altındağımız" diye konuştu.

"Halkımızın duaları yeter"

"Altındağ'ın her mahallesine girdik. Altındağ Belediyesi'nin bereketi varsa bu halkımızın dualarıyla olmaktadır" diyen Tiryaki şunları kaydetti:

"10 gün önce 2 tane okul açtık. Normalde bizim işimiz değil; ama biz açtık ve teslim ettik. Sakarya Mahallesi'nde 'Şairler ve Yazarlar Müzesi', Beşikkaya Mahallesi'nde büyük bir kütüphane, Gürpınar Mahallesi'nde parkıyla birlikte camimizi, Battalgazi Mahallesi'nde Aile Sağlığı Merkezi, Ali Ersoy Mahallesi'nde büyük bir kültür merkezi, Başpınar Mahallesi'nde 45 dönümlük bir park ise yakın zamanda açacağımız yerlerden bir kaçı. Battalgazi, Karapürçek, Siteler, Karacaören ve Gürpınar mahallelerine 112 Acil Servis istasyonları yaptık ve yakın zamanda Sağlık Bakanlığı'na teslim edeceğiz. Altındağ'da giremediğimiz yani kentsel dönüşümü başlatamadığımız Örnek, Önder, Hacılar, Beşikkaya, Cinderesi bölgelerindeki alanlarda da yıkımlar başlatarak kentsel dönüşümü buralara da götüreceğiz. Çalışmalarımız siz halkımızın destekleri ve dualarıyla devam edecektir."

"50 yıl sonrasını düşünmek zorundayız"

Tek dertlerinin hizmet etmek olduğunu vurgulayan Tiryaki şunları kaydetti:

" Tekrar altını çizmek gerekirse güzel işler siz güzel olduğunuz için, dualarınızı eksik etmediğiniz için her şey güzel oluyor. Altındağ Belediyesi bugün borçsuz, dertsiz, kendi kaynaklarıyla ayakta duruyorsa siz olduğunuz için duruyor. Bugüne kadar kimsenin ummadığı alanlar yıkılıyor ve oralara güzel binalar, yapılar yapılıyorsa sizlerin dualarıyla yapılıyor. Altındağ'da evsiz kimse kalmadı, herkesin evi olsun diye canla başla çalışıyoruz. Biz 50 yıl sonrasını düşünmek zorundayız. Onun için okullar, yeşil alanlar, sosyal tesisler yapıyoruz. Yapılan anketlerde yeşil alanı çok yapıyorum diye beni şikayet ediyorlarmış. Sakın ola başkan çok yeşil alan yapıyor diye kızmayın. Biz yeşil alan, okul, spor tesisi, sosyal alan yapmadığımız takdirde çocuklarımız sokaklarda kumarbaz olur, kötü maddeler kullanırlar. Anne, babasına isyan eder; devletine karşı gelirler. 30 yıldır Güneydoğu'da bir mücadele veriliyorsa yaptığımız yanlışlar sonucu, o bölgedeki insanlarımızı yetiştiremediğimiz için bu memleketin ekmeğini suyunu içen insanlar bizim askerimize, polisimize kurşun sıkıyor."

İHA muhabirinin kentsel dönüşüm ile ilgili sorularını da cevaplandıran Tiryaki, "Gecekondudan yeni dönüşmeye başlayan Feridun Çelik mahallesinde, görüldüğü gibi gecekondular yıkılıyor. Yerlerine parklar, bahçeler, kültür merkezleri ve okulların inşa edildiğini görüyorsunuz. Bugün 5 büyük park açılışımız vardı. Altındağ'da ortalama her 15 günde bir açılışımız var. Fakat bu açılışların farklı bir yönü var, maalesef 20 yılı aşkın süredir, şehitlerimiz oluyor. Güney Doğu da şehit olan, şehitlerimizin isimlerini verdik bu parklara. Altındağ'da büyük parklar yapıyoruz. Bunlarda onlardan biri. Çok büyük rakamlarla yapmadık. Altındağ Belediyesi bütün yatırımlarını kendi öz kaynaklarıyla yapıyor. Borçlanma yapmıyor, kredi kullanmıyor" ifadelerini kullandı.

5 büyük parkın açılışı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, parklara isimleri verilen şehitlerin aileleri ve vatandaşların katılımıyla birlikte gerçekleşti. Açılış sonunda şehit ailelerine hediyeler takdim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yılmaz Altındağ Veysel Tiryaki Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
title