Haberler

Altın Kelebek Ödülleri Sahiplerini Buldu

Güncelleme:

44'üncü Altın Kelebek ödül töreni İstanbul'da gerçekleşti. Türkiye'de müzik ve televizyon dünyasının en iyileri ödüllerini aldı.

44'üncü Altın Kelebek ödülleri sahiplerini buldu. Zorlu PSM'de gerçekleşen ödül törenini Cem Davran ve partneri Ayşe Ayşin Turan birlikte yönetti.

İşte ödüller ve sahipleri:

Rising Star ödülleri: Miray Daner, Melisa Şenolsun ve Hazal Filiz Küçükköse

En İyi Senarist ödülü: Vatanım Sensin dizisi - Nuran Everen

En İyi Spor Programı: Stadyum - Ersin Düzen

En İyi Dizi: Vatanım Sensin

En İyi Klip: "Ya Bu İşler Ne" - Mabel Matiz

Yılın Şarkısı: "Beni Çok Sev" - Tarkan
En İyi Erkek Pop Sanatçısı: Tarkan

En İyi Pop Kadın Sanatçısı: Sezen Aksu (Ödülü Tarkan aldı)

En İyi Çocuk Oyuncu: Anne dizisi - Beren Gökyıldız

En İyi Fantazi Halk Müziği Kadın - Ebru Yaşar

En İyi Fantazi Halk Müziği Erkek - Koray Avcı

Mucize Yaratanlar: Kenan İmirzalıoğlu, Erkan Petekkaya, Tuğba Büyüküstün Engin Akyürek Cansu Dere
En İyi Kadın Sunucu: Evrim Akın - Çocuktan Al Haberi
En İyi Erkek Sunucu: Ali İhsan Varol - Kelime Oyunu

En İyi Komedi ve Romantik Komedi Dizisi: Güldür Güldür Show

En İyi Çıkış Yapan: Aleyna Tilki

En İyi Kadın Haber Suncusu: Nazlı Çelik

En İyi Erkek Haber Sunucusu: Fatih Protakal

En İyi Gündüz Kuşağı: Müge Anlı - Müge Anlı ile Tatlı Sert

En İyi Yarışma: Survivor - Acun Ilıcalı

En İyi Erkek Oyuncu: Söz Dizisi - Tolga Sarıtaş

En İyi Kadın Oyuncu: İstanbullu Gelin - Aslı Enver







Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hazal Filiz Küçükköse Ersin Düzen Cem Davran Star Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (30)

ÖVMEN ARMAĞAN:

Vatanım sensin ölemi bu ne ya ülkemde en çok seyredilen dizi DİRİLİŞ iken saçma sapan konusu bile palavra olan vatanım sensin nedir. . . . ve birçok hakedilmemiş ödül. . . SIKIYORSA ödül oylarını versenize halka. . onlar belirlesin. . YEMEZ DİMİ. . . . PALAVRA ÇORBASI yapmışlar buyrun yemeğe. . . . . . .

28
7
yanıtYanıtla
LeoNunes:

en çok izlenen demiyor EN İYİ diyor tabikide palavra olan dirilişe vermeyecekler KURTULUŞ MÜCADELESİNİ anlatan VATANIM SENSİN e verilecek !

yanıt3
yanıt15
övmen armağan:

komiksin leo. . . sen ilk önce ismini düzelt ondan sonra kurtuluş mücadelesinden bahset olurmu. . . kanal d de yayınlanan diziden vatan millet beklememek lazım . . . sahibinin kim olduğunu hatırlatırım sana. . . . .

yanıt4
yanıt0
abuzer:

geri zekalı Vatanım Sensin araştır öyle konuş Dirilişin senaristi kendi söyledi çogu yeri kurgu diye aynı gün olsa Vatanım daha çok seyredilir.

yanıt1
yanıt13
leonunes:

armağan sen benim ismime takılma sen gerçeklere takıl ! kurtuluş mücadelesinden bahsetmek için ismin önemi yok ANLADIĞININ önemi var ki sen nasıl yaşanıldığını bilmediğin kurguyla anlatılanlara gerçek gözüyle baktığın için sana atfedilecek söz yok ! bu ülkede yerlinin sahip olduğu herşey sonunda yabancı ortaklarla ilişkilendırımiştir zaten bi araştırıver !

yanıt1
yanıt2
osmanlı:

loe senin palavra dediğin cettini anlatıyor onlar olmasa zaten kurtuluş savaşıda olmazdı öle değilmi. . .

yanıt1
yanıt1
LEONUNES:

''''nasıl yaşanıldığını bilmediğin kurguyla anlatılanlar'''' diyorum osmanlı kardeşim ceddimi inkar etmiyorum ! sence bu dizide yaşanılanlar gerçekmi ALLAH için ! kayı boyunun tarihine o kadar inebildinmi o kadar araştırabildinmi bu dizide anlatılanlarla bi alakası varmı gerçekten !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yanıt1
yanıt1
Adınızı Yazın:

reytingler 1. diriliş hiçbir ödül alamamış

21
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Körler sağırlar birbirini ağırlar :)

18
0
yanıtYanıtla
KEMAL TÜRK:

ALTIN KELEBEK HANGİ GRUBUN ÖDÜL TÖRENİ OLDUĞU BELLİ. . . . . . BRAVO!!!!!

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title