Haberler

    Almanya Maliye Bakanı Scholz'un Evine Hırsız Girdi

    ALMANYA Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Olaf Scholz ile Brandenburg Eyalet Eğitim Bakanı olan eşi Britta Scholz'un Postdam'da birlikte yaşadıkları eve cuma günü hırsız girdiği açıklandı.

    ALMANYA Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Olaf Scholz ile Brandenburg Eyalet Eğitim Bakanı olan eşi Britta Scholz'un Postdam'da birlikte yaşadıkları eve cuma günü hırsız girdiği açıklandı. Bild gazetesinin haberine göre, hırsızlar kapıyı zorlayarak eve girdi. Hırsızlık sırasında evde bulunmayan bakan ve eşi ise olayla ilgili hiçbir açıklama yapmadı.

    24 SAAT KORUNUYOR

    Scholz çiftinin yaşadığı dairenin bulunduğu binanın kapısında 24 saat boyunca polis nöbet tutuyor. Binanın garaj girişi de polis tarafından ayrıca korunuyor. Buna rağmen hırsız veya hırsızların soygunu nasıl gerçekleştiği bilinmiyor.

    Olayla ilgili soruşturma başlatan Brandenburg İçişleri Bakanlığı, ihmal olup olmadığını araştırıyor. Brandenburg Eyalet Polis Teşkilatı Sözcüsü Torsten Herbst ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sıkı korunan bir binada hırsızlık oluyorsa, elbette biz orada inceleme başlatmak zorundayız. Bunu çok açık şekilde analiz yapmamız gerekiyor" sözleriyle ihmalin olduğu mesajını verdi.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Başbakan Yardımcısı Brandenburg Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title