Haberler

Almanya'da Türk'ün Aracında Yasa Dışı Yollarla Taşınan Döner Yakalandı

Güncelleme:

Almanya'da, bir Türk'e ait aracın bagajında yasa dışı yollarla taşınan 15 adet döner ele geçirildi. Alman polis gördüğü bu manzara karşısında şaşkınlık yaşadı.

Almanya'da, Magdeburg şehrinde A2 otobanında bir Türk'e ait aracın bagajında yasa dışı yollarla taşınan 15 adet döner ele geçirildi. Avrupa Birliği (AB), geçtiğimiz aylarda dondurulmuş döner konusunda yasak getirmeye çalışmıştı.

Bu olaydan sonra ekmeklerini bu yolla kazanan Türk vatandaşları duruma tepki gösterip "Ekmeğimize kan doğruyor" yorumları yaptı.

15 ADET DÖNER YAKALANDI

Almanya'nın Magdeburg şehrinde A2 otobanında kontrol yapan polis ekipleri, bir Türk'e ait aracın bagajında, yasa dışı yollarla taşınan 15 adet döner ele geçirdi. 52 yaşındaki Berlinli sürücünün, dönerleri Kuzey Ren Vestfalya (KRV) eyaletine bağlı Münster şehrine getirmek üzere olduğu belirtildi.

SAĞLIK KURALLARININ ÇOK DIŞINDA! HEPSİNE EL KONULDU

Polis, yasa dışı yollarla taşınan dönerlerin halk sağlığını tehlikeye attığını belirterek, dönerlere el koydu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ise dönerleri taşıyan aracın bagajının belirlenen sağlık kurallarının çok dışında olduğunu tespit etti. Polis, dönerlerin daha önce de bu şekilde taşınıp taşınmadığını araştırıyor.

"EKMEĞİMİZE KAN DOĞRUYORLAR"

Avrupa Birliği (AB), geçtiğimiz aylarda dondurulmuş döner konusunda yasak getirmeye çalışmıştı. Bu olaydan sonra ekmeklerini bu yolla kazanan Türk vatandaşları duruma tepki gösterip "Ekmeğimize kan doğruyorlar" yorumları yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Magdeburg Almanya 3. Sayfa Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (15)

almanyali:

bu tip pahali arabalara ilgisi olanlardan nefret ediyorum almanlarin cogu pahali bulup almazken bizim türkler mercedes bmw audi hastasi türkiyedeki siyasetcilerde dahil gösteris meraklisi

11
2
yanıtYanıtla
TÜRKOGLU TÜRK:

42 yildir almanyada ahci olarak calisiyorum burdaki kontrol türkiyede olsa eminim gida üzerine is yapan yerlerin en az ? ni kapatilir.

10
0
yanıtYanıtla
Adamin birisi:

Avrupada Dönerin icinde Domuz eti var, defalarca kanitlandi. Dikkat edin, Avrupada Döner piyasasi özellikle PKK yandaslarinin elinde, nereden ne yediginize dikkat edin !!!

4
2
yanıtYanıtla
tir söförü:

türkiyedekilerde tavuktan baska bisey bilmiyorki kardes ekmegin arasina dogru dürüst et bile koymuyorlar insanin miydesi kabul etmiyor herseyde hile yapiyorlar ben bilerek hakiki türk olmayan yerlerde döner yemem ancak bizim türklerde cimriligi hilekarligi biraksin artik yapamadigi islere atilmasin

yanıt1
yanıt0
RACO:

ekmeğinizi düzgün kazanmaya bakın sizde o pis etleri kime yedireceksiniz yazık günah değilmi

6
0
yanıtYanıtla
ekrem:

merak etmeyin canina okurlar alman hukuku affetmez bizdeki gibi kimse hukukculara söyle olacak diye talimat veremez bunu yapmaya kalkanda zaten cesur alman hukucularini karsisinda görür biz asil bu dandik hakimlerle ne yapacagiz onu düsünelim en basit davalari bile 3- 5 ay ileri atiyorlar tecavüzcü katil disarda geziyor insanlar adli makamlardan umudunu kesmis tvlerde hak ariyor ne oldu melike meselesi buldurttularmi canileri tutukladilarmi

4
1
yanıtYanıtla
Ihsan mollaoglu:

Adi serefsizler ekmeyinzemi kan dogruyorlar bence zehir dograsinlar Adi serefsizler hijensiz donerleri araba bagajinda getirip gedirirken vizdaniniz sizlamiyormu hic Adi mahluklar iyi yapiyorlar bence avrupada doner uretimini yasaklamasini destekliyorum ab nin bu goruntuler insan sagligi icin resmen cinayet bu sahsin isletmesinide kapatilmasi gerekiyor insan sagligini hice saydigi icin

5
0
yanıtYanıtla
hakan gardas:

Sıkarsa almanlar önce mc donald gibi dev gida zincire hesap sorsun.

2
1
yanıtYanıtla
ahmet beyim:

her milletin içinden şerefsiz ve yanlış işler yapan çıkar. Bu kişi oradaki dönercilerin adını lekeleyip almanlara ve avrupanın diğer yerlerindeki döner karşıtlarının eline koz vermiştir. Bu yapılan bize bir leke sürmüştür. dönerciler bu tip insanları kendi elleri ile yakalayıp polise vermeli.

2
0
yanıtYanıtla
Bordo bere:

Valla İch weiss nicht de demiştir bilmiyorum demek ??

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title