Haberler

Alman Sevgilisiyle Fotoğraf Paylaşan Serenay Aktaş, Türk Oyuncu ile Yakalandı

Güncelleme:

Geçen hafta Alman sevgilisiyle fotoğraflar paylaşan Serenay Aktaş, yakışıklı oyuncu İdris Nebi Taşkan ile gecelerde yakalandı.

Geçen hafta Alman model Rob Mark ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Serenay Aktaş, önceki gün kendisi gibi oyuncu olan İdris Nebi Taşkan ile Etiler'deki bir mekanda yemek yedi.

TÜRK ERKEKLERİNİN BAŞINI DÖNDÜREN İSİM HIZLI ÇIKTI

Türk erkeklerinin gözde isimlerinden oyuncu Serenay Aktaş'ın Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin'le aşk yaşadığı konuşuluyordu.Ancak geçen hafta Serenay Aktaş'ın Alman model Rob Mark'la aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Aktaş bu defa da yakışıklı oyuncu İdris Nabi Taşkan ile görüldü.

İDRİS NEBİ TAŞKAN KİMDİR?

Star TV'deki 'Fazilet Hanım ve Kızları'nın 'Yasin'i, İdris Nebi Taşkan 18 Ağustos 1997 doğumlu ve Zelal isminde bir ikiz kardeşi var. Vücudunda ilgi çeken birkaç dövmeye ek olarak kolunun üst iç kısmında "just feel" yazan bir dövmesi var.

Serenay ve Alman sevgilisi:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serenay Aktaş Oğulcan Engin Seda Sayan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

Adınızı Yazın:

Bu kadinin ne oyunculuåu ne de kalitesi var. Ama sirti saglam.

8
0
yanıtYanıtla
hakn:

almanlara müstahak yürü be

4
3
yanıtYanıtla
Baba vanga:

FAKİRSEN bunun başka oluyor zenginsen capkınlık oluyor ne tuaf değilmi. ?

6
1
yanıtYanıtla
Seda:

Onemli degil, haftaya da baska biriyle, gelecek ay cok baska biriyle, daldan dala. :) Onemli olan milleti degil, islevi mantigiyla ilerliyor ablamiz. :)

7
0
yanıtYanıtla
bune terbiyesizlik:

bune terbiyesizlik editör !!! bu şahıs türk kızlarının gözdesi öyle mi ? yani bacının ve tanıdığın tüm türk bayanlarının gözdesi öyle mi ? lafı tartın be zat !! bunlar uçkuruna düşkün hiç bir kültür yapısı olmadığı kadar sizde bunları övün. .

3
3
yanıtYanıtla
adım bende saklı:

arkadaşı olamaz mı?

2
4
yanıtYanıtla
Aslı:

İDRİS GERÇEKTEN ÇOK YAKIŞIKLI Bİ OYINCU. ÇOK BEGENİYORUM.

0
6
yanıtYanıtla
nn:

iyi yapmış gavura kim bilir o kimlrle aldatyodu kadnı

4
2
yanıtYanıtla
Pircioğlu:

Bunlar Boş işler

4
1
yanıtYanıtla
vertigo:

ikisi de birbirlerine benziyor karıştırmış olabilir :)))))))))))))))))))))))))

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title