Haberler

Aldatılan kocadan akılalmaz intikam! Bebeğin kendisinden olmadığını baby shower partisinde duyurdu

Güncelleme:

Güney Amerika'da baby shower partisine avukatı ile gelen koca, hastaneden aldığı raporu davetlilere göstererek bebeğin kendisinden olmadığını açıkladı. Avukat, bebeğin babasının davetliler arasında olduğunu söyleyip şahsı işaret edince, misafirler gerçek baba adayına saldırdı.

Güney Amerika'da çekildiği belirtilen videoda, bir adam kendisini aldatan hamile karısından inanılmaz bir şekilde intikam aldı.

RAPORU DAVETLİLERE GÖSTERDİ

Koca, bebekleri için için yapılan baby shower partisine avukatı ile geldi. Elinde hastaneden aldığı raporu davetlilere gösteren adam, karısının kendisini aldattığını ve bebeğin kendisinde olmadığı iddia etti.

"EŞİM DÖRT DEĞİL ALTI AYLIK HAMİLE"

İspanyolca konuşan koca şunları söyledi: "Yanımdaki kişi avukatım. Elimizde bir belge var. Hepiniz benim baba olacağımı sanıyorsunuz değil mi? Eşim iddia ettiği gibi dört aylık değil altı aylık hamile. Elimizde hastane raporu var. Çocuk benden değil"

SEVGİLİSİYLE FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

Bunun üzerine hamile kadın, kocasını dışarı çıkarıp baş başa konuşmak istedi. Adam ise kabul etmeyerek davetlilerin gözü önünde konuşmaya devam etti. Kocanın avukatı, ayağa kalkıp kadının sevgilisi ile çekilmiş görüntülerini herkese gösterdi.

BEBEĞİN GERÇEK BABASI DA DAVETLİLER ARASINDAYDI

Avukat, kadının kocasını aldattığı kişinin davetliler içinde oturan kırmız tişörtlü adam olduğunu söyleyince davetliler adama saldırdı. Aldatılan adam son olarak "Bu parti benim için değil, bu ikisinin" dedikten sonra avukatı ile beraber salondan ayrıldı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Güney Amerika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500

Yorumlar (96)

yobazsavar:

istanbul terör sözleşmesi olmadığı için orda rahatlar tabi. burda olsa kadın tazminat artı nafaka alır aldatılan koca da hapse atılırdı.erkekler olarak bu terör sözleşmesine karşı birleşip ülkeye yaptırım uygulayalım. istanbul terör sözleşmesini kaldır soykırıma dur de!

80
27
yanıtYanıtla
.....:

Aynen öyle!

yanıt15
yanıt4
ALİ:

İşlenen kadın cinayetleri hiç dikkatini, çekmiyor mu, küçücükken hayatın farkında değilken evlendirilen sindirilen kadınlar hiç dikkatini çekmiyor mu her şeye genelleme yapılmaz. üzümün sapı ile saman karıştırılmaz.

yanıt4
yanıt21
Mümin:

Cehalet ne güzel şey dimi. Herseyi biliyorsun... daha haberi bile okumamişsin belli. Orada aldatan adam degil kadin ne nafakasi ? Cocuk kocasindan degilmiş. bu olay turkiyede olsa kadin ölmustu...

yanıt4
yanıt6
mert:

mümin''e bak sen. tr''de olsa kadın tecavüz etti diye iftira atar erkek öldürülürdü! bu ülkede aldatıldığı halde nafaka ödeyen milyonlarca erkek var; hatta sevgilisine, evli olmadığı kadına nafaka ödeyen erkek var! tabi gerçekleri görmek işine gelmez cahil mümin, korkak mümin, zavallı mümin. .

yanıt3
yanıt2
Boşver:

Ülkemiz kadınlarının azgınlaşıp sapkın hale gelmesi için yürürlüğe sokulmuş bir kanun.Zina suç kapsamına alınsın diyorsun ilk kadın dernekleri karşı çıkıyor zina iki karşı cinsin istirak ettiği yasa-dışı bir birliktelik iken yani iki taraf içinde suç iken kadın dernekleri bunun kadınları mağdur edeceğini iddia edip ilk onlar karşı çıkıyor.Yani diyorlar ki bizi rahat bırakın her naneyi yiyelim.

yanıt5
yanıt2
Ahmet:

Haramda mutluluk arayana mutluluk haram olur

75
6
yanıtYanıtla
ABDULLAH:

Çocuk sağlıklı olsun, gerisi önemli değil.

yanıt11
yanıt58
Abdullah a cevap:

Çocuk manevi hastalıklı olacak. Sağlık dediğin de laf mı

yanıt4
yanıt2
bay ironi:

ya size ne kadın istediğini yapar. . . . kadın her daima haklıdır. . kadın özgürdür. . . .

11
47
yanıtYanıtla
Tüm 96 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title