Haberler

Çatı katında çıkan yangında kalan anne hayatını kaybetti, oğlu yaşam mücadelesi veriyor

Güncelleme:

Zonguldak'ta 3 katlı binanın çatı katında yangın çıktı. Alevler arasından yaralı olarak evden çıkartılan anne ve oğlunun vücutlarında yanıklar meydana geldi. Hastaneye kaldırılan anne hayatını kaybederken, oğlunun tedavisi devam ediyor.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Yeni Siteler mahallesi Çekirdek Tepesi mevkiindeki 3 katlı binada gece saatlerinde meydana gelen yangında, alınan ilk bilgilere göre, Altun Sever ile oğlu Eren Sever'in oturduğu 3 katlı binanın çatı katında yangın çıktı. Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangının geç fark edilmesi ile alevler hızla yayıldı. Yükselen alev ve dumanları gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede gelen itfaiye ekipleri yangını söndürme çalışması başlattı. Alevlerin arasında kalan anne Altun Sever ile oğlu Eren Sever, itfaiye erleri tarafından yaralı olarak binadan çıkarıldı. Yangın ise itfaiye ekiplerinin 2 saat süren müdahalesi sonucu çevredeki binalara sıçramadan söndürüldü.

ANNE ÖLDÜ, OĞLU YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR

Alevlerin arasından güçlükle çıkartılan ancak vücutlarında büyük kısmında yanıklar olan anne ile oğlu, olay yerinde sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla hastanelere kaldırıldı. Alaplı Devlet Hastanesine götürülen ve durumu ağır olan anne Altun Sever, doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı. Eren Sever'in ise Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesinde tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Çatı katında çıkan yangında kalan anne hayatını kaybetti, oğlu yaşam mücadelesi veriyor

3 İTFAİYE ERİ ELEKTRİK ÇARPMASI SONUCU YARALANDI

Bu arada müdahale sırasında itfaiye erleri Muhammet Kaya, Çetin Güner ve Turgay Özcan'ın elektrik çarpması sonucu yaralandığı öğrenildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Mehmet Kaya, Özel Echomar Hastanesi'ne, Çetin Güner ve Turgay Özcan ise Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

ELEKTRİKLER KESİLMESİNE RAĞMEN KAÇAK MEYDANA GELDİ

Soğutma çalışmaları sürerken, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için de çalışma başlatıldı. Yangınla ilgili bilgi veren Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın, "Alaplı İlçemizde, Çekirdek Tepesi mevkiinin hemen alt tarafında, Pembe bina dediğimiz bölümün alt kısmında, çatı katında meydana gelen bir yangın. Geç fark ediliyor, 112 ihbar verdiğinde ekiplerimiz, üç araçla birlikte olay yerine geldi. İçerde iki vatandaşımız, bir anneyle oğlu bulunmakta. İkisini de içerden çıkardık yalnız anne muhtemelen vefat etti haberini aldık. Biz hastaneye gönderdik. Yangının çıkış nedeni şu an için bilinmemekte, yarın (sabah) yapacağımız incelmeler sonucu ortaya çıkacaktır. 3 arkadaşımız elektrik kaçağından dolayı yaralandı. Kesmemize rağmen elektrik kaçağı devam etti. 3 arkadaşımız hastanede şu an kontrol altındalar. Soğutma çalışmalarını yaptık, şu anda herhangi bir problem olmaması için için bekliyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Alaplı Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title