Haberler

Alanyalı Gençlerin İnternet Dizisi Beğeni Topladı

Alanyalı gençlerin internet dizisi beğeni topladıANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde bir grup gencin çektiği internet dizisi ilgi gördü.

Alanyalı gençlerin internet dizisi beğeni topladı

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde bir grup gencin çektiği internet dizisi ilgi gördü. Çekimlerine İstanbul'da başlanıp Alanya'da devam eden ve ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Turgay Tanülkü'nün de ilk bölümünde rol aldığı internet dizisinin ilk 2 bölümü 80 binden fazla kez izlendi.

Karabük'te Radyo ve Televizyon Programcılığı eğitiminin ardından memleketi Alanya'ya dönen 25 yaşındaki Tunahan Özgür, arkadaşlarının da yardımıyla amatör olarak dizi çekmeye karar verdi. İlk sahnelerini 2014 yılında İstanbul'da çekmeye başladığı ve yönetmenliğini de kendisinin üstlendiği 'Sirayet' adlı dizi internette yayınlandığı günden bu yana ilçe halkı tarafından ilgiyle takip edilmeye başladı. İstanbul'da başını belaya sokan iki arkadaşın Alanya'ya gelmesini ve başından geçenleri konu alan dizinin ilk bölümünde ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Turgay Tanülkü de rol aldı. Yaklaşık 25 kişilik bir kadroyla ilçede çekimleri devam eden dizi 5'inci bölümünü yayınlamaya hazırlanıyor. Dizinin ilk bölümü 54 bin, ikinci bölümü ise 30 bin kez izlendi.

"ŞEHRİN BEĞENİSİNE SUNDUK"

Dizi hakkında bilgi veren yönetmen ve oyuncu Tunahan Özgür, dizinin hikayesinin akıcı ve sürükleyici olduğunu söyledi. Özgür, "Alanya'da yaşıyorum. Alanya'da sinema adına bir şeyler yapmaya çalışan bir ekibimiz var ve ben de bu ekibin başındayım. Burada güzel işler yapmaya çalışıyoruz. Memleketimiz Alanya'ya bir şey katmak adına bir internet dizisi hazırladık ve şehrin beğenisine sunduk. Dizimiz kısa sürede beğeni topladı. Turgay Tanülkü hocamıza da teşekkür etmek istiyorum. Kendisi hiçbir karşılık beklemeden, sırf biz bir yerlere gelelim diye, iyi işler ortaya koyalım diye bizlerle beraber oldu. Büyük bir minnet borcumuz var kendisine, teşekkür ediyoruz" dedi.

"ZORLUKLAR ÇIKTI"

İnternet dizisi çekerken birçok zorluklarla karşılaştıklarını anlatan Özgür, "Bizim bu işten bir menfaatimiz yok. Kar beklentimiz de yok ancak kendi imkanlarımızla ortaya bir şeyler koyduğumuz zaman belirli zorluklar çıktı karşımıza. Hikayemiz İstanbul'dan Alanya'ya gelen iki arkadaşın başından geçenleri konu alıyor. Çekimlerimize 2 yıl önce başladık. Diziye 2017'de çektiğimiz bölümlerle başlıyoruz fakat dizide 2014 yılına geri dönüşler var. 2014 görüntülerinde ben 72 kilogram ağırlığındayım. Bu yüzden geri kalan görüntüleri çekmek için 2 yıl beklemek zorunda kaldık. Bu süreçte benim kilo almam gerekiyordu. 2017'de ise Alanya'dayız. Alanya bizim memleketimiz. Elimizde bir imkan varsa Alanya'nın hizmetine sunmak için varız. Buranın tanıtımı daha iyi yapılsın diye, sadece turizmi değil, kültürel faaliyetlerle de anılsın diye böyle bir şey yapmak istedik" diye konuştu.

OYUNCULAR ALANYA'DAN

Diziyi çekerken Alanya'nın tarihi ve ören yerlerini kullanmaya özen gösterdiklerini aktaran dizi oyuncusu ve yapım ekibi görevlilerinden Ertuğrul Kaçmar ise şöyle dedi:

"Farklı, değişik mekanlar kullandık ve mekanları da özenle bir bir seçtik. Alanya'nın tarihi mekanları olmasına dikkat ettik. Amacımız zaten Alanya'ya güzel şeyler katmak olduğu için bunlar bizim için ön planda oldu. Dizi iyi reaksiyon aldı, Alanyalı insanlar çok beğendi. Dizimiz bir haftada 38 bin kişi tarafından izlendi. Şu an 25 kişilik bir ekibimiz var. Bazı ana karakterler haricinde diğer oyuncuları ve ekibi Alanya'dan seçmeye çalışıyoruz. Bölümlere göre ekibimiz 50 kişi de oluyor, 10 kişiye de düşebiliyor ama sabit olarak 25 kişilik bir ekibimiz var."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Turgay Tanülkü İstanbul Karabük Alanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title