Haberler

Akşehir AK Parti'de Seçim Galibiyeti Coşkusu

1 Kasım seçimlerinin ardından sandıktan tek başına iktidar olarak çıkan AK Parti’nin seçim zaferi Konya’nın Akşehir ilçesinde de büyük bir coşkuyla kutlandı.

1 Kasım seçimlerinin ardından sandıktan tek başına iktidar olarak çıkan AK Parti'nin seçim zaferi Konya'nın Akşehir ilçesinde de büyük bir coşkuyla kutlandı.

Akşehir AK Parti binası önünde toplanan partililer, kutlamalara başladı. Parti binası önünde bekleyen kalabalık halay çekip oyunlar oynarken, yüzlerce araçlık konvoy oluşturan AK Partililer, ellerindeki Türk bayrağı ve AK Parti bayraklarını sallayarak zaferi kutladılar. Parti binasında seçim sonuçlarını Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs ve partililerle birlikte izleyen AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, bekleyen kalabalığın yanına inerek bir konuşma yaptı. Sevgi gösterileri ve tezahüratlar eşliğinde konuşan Mustafa Baloğlu, Akşehir'de girdikleri her seçimden zaferle çıktıklarına değinerek, "Hiçbir zafer, hiçbir başarı bizi şımartmadı. Bizim yükümüzü artırdı, çalışma şevkimizi ve azmimizi artırdı. 7 Haziran'dan sonra ülkemizde oluşan kaos ve belirsizlik gibi ortaya çıkan bu durum aslında bir bağımsızlık mücadelesiydi. Ülkemizi 2002'deki duruma, koalisyonla yönetilen bir ülke durumuna getirmeye çalıştılar. Ama feraseti, öngörüsü olan Türk halkı bunların hiç birine izin vermedi, bugün gördüğünüz gibi AK Parti'yi yine yüzde elli oy oranıyla tek başına iktidar yaptı" dedi.

Akşehir'de de Belediye Başkanı Salih Akkaya, İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, Kadın Kolları Başkanı Yüksel Erkan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı İsmail Kıyıcı, teşkilat üyeleri, belediye meclis üyeleri ve partililerin katkısıyla güçlü bir seçim çalışması yaparak zafere ulaştıklarının altını çizen Milletvekili Mustafa Baloğlu, "Şimdi siyaset bitti, seçim bitti. Bundan sonra çalışma zamanı. Şimdiye kadar çalıştığımızın 10 katı daha fazla çalışacağız. Akşehir'imiz için çalışacağız, Konya'mız için çalışacağız, ülkemiz için çalışacağız" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Baloğlu Ak Parti Akşehir Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title