Haberler

Akrep 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Star TV Akrep 11. bölüm izle full izle!

Güncelleme:

Akrep 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu Akrep dizisinin 11. bölümü ardından araştırılmaya başladı. Star TV'de yayınlanan Akrep 12. bölüm fragmanı izle! Akrep son bölüm özeti! Star TV Akrep yeni bölümde neler olacak? STAR Tv Akrep 11. bölüm izle full izle!

Akrep 12. bölüm izle! Akrep 12. bölüm tamamı izle! Star TV ekranların sevilen dizisi Akrep 12. bölüm seyret! Akrep 12. bölüm tek parça izle! Akrep 12. bölüm tamamı izle! Akrep2021 son bölüm izle. 2021 Cuma Akrep son bölüm izle. Akrep 11. bölüm tamamı izle.

AKREP 12. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Akrep dizisiStar TV ekranlarında bu akşam 11. bölümüyle yayınlandı. Diziseverler heyecan dolu 11. bölümün ardından şimdi de Akrep 12. bölüm için araştırmalarına başladılar. Akrep 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusu soruluyor. Akrep 12. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak Akrep 12. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz bu sayfadan sizlerle paylaşacağız.

Dizinin konusu nedir?

Perihan Emgen (Demet Akbağ); kızı, torunları ve çok sevmese de kızı için katlandığı damadı ile yıllar içinde kelimenin tam anlamıyla tırnakları ile kazıyarak kurduğu rahat, konforlu ve iktidarlı bir hayat sürmektedir. Bir gece karakoldan gelen telefon ile hepsinin hayatı sonsuza dek değişecektir. Kızı Berna'nın cesedi bulunmuştur. Demir parmaklıklar ardında, karşısında gencecik bir avukata Perihan'ın hayatını neden alt üst ettiğini anlatan Ferda Kendirci (Evrim Alasya) ise tırnakları ile kazıyarak bir mahalle kuaförü sahibi olmuştur ama Perihan'ın sahip olduklarının peşindedir. Karakoldan gelen telefon ile Emgenlerin evine ve hayatına bomba gibi düşen Ferda, Perihan'ın kızı, damadının ise sevgilisidir!

Henüz bir yaşında iken terkettiği kızı şimdi ailesini darmaduman eden kişi olarak karşısındadır! Ferda'yı hapishaneden kurtarmak için dinleyen Ayşem'in de Ferda'nın ve kızı Merve (Müge Su Şahin)'nin hayatına bir bomba gibi düşmesi an meselesidir. Emgen Ailesi'nin torunları Duru (Aslı Melisa Uzun), Şahin (Taha Baran Özbek) ve Ece (Ahsen Türkyılmaz); Perihan ve Ferda'nın savaşının ortasında kalacaktır. Bu savaş, Ferda'nın komşusu İpek (Esila Umut) ve Aras'ın (Yusuf Çim) hayatını da tamamen değiştirecek, gençlerin hepsini aşkın ve nefretin ortasında bir dünyanın gelgitleri arasına sürükleyecektir.

Oyuncu kadrosunda kimler var?

Demet Akbağ

Evrim Alasya

Bekir Aksoy

Yusuf Çim

Aslı Melisa Uzun

Beril Pozam

Demet Gül

Esila Umut

Taha Baran Özbek

Müge Su Şahin

Ahsen Türkyılmaz

Akrep Dizisi nerede çekiliyor?

İstanbul'un Beykoz ilçesinde çekimler devam eden Akrep dizisinin, bazı sahneleri ise İstanbul'da Büyükçekmece gölünde devam ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Star Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title