Haberler

Akpm Türk Heyeti Başkanı Küçükcan Danimarka'da

Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Adana Milletvekili Talip Küçükcan, toplantılara katılmak ve temaslarda bulunmak üzere Kopenhag’a gitti.

Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Adana Milletvekili Talip Küçükcan, toplantılara katılmak ve temaslarda bulunmak üzere Kopenhag'a gitti.

Milletvekili Küçükcan, yaptığı açıklamada AKPM Daimi Komitesi ve Başkanlık Divanı toplantılarına katılacağını ayrıca Danimarka Türk Toplumu temsilcileri ve UETD yönetimi ile bir araya geleceklerini belirtti. Milletvekili Küçükcan, açıklamasında Danimarka'nın AKPM dönem başkanlığını devralması münasebetiyle Daimi Komite ve Başkanlık Divanı toplantılarının Danimarka Ulusal Meclisi'nde yapılacağını, Meclis Başkanı ve Kalkınma Bakanının toplantıya iştirak edeceğini, toplantı gündeminin Avrupa Konseyi ülkelerindeki gelişmelere ayrıldığını ve Ocak 2018 Genel Kurul toplantısı için hazırlıklar yapılacağını söyledi.

Talip Küçükcan ayrıca UETD Danimarka Bölge Başkanı ve yönetimi ile bir araya gelerek genel olarak Avrupa'da özel olarak da Danimarka'da yaşayan Türklerin sorunlarını masaya yatıracakları bir istişare toplantısı gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Talip Küçükcan Danimarka Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title