Haberler

"Akıllı" ofislere ilgi artıyor

Türkiye'nin ekonomik gelişimi ve büyümesine paralel olarak artan "akıllı" ofis projeleri, kullanıcılarına artı motivasyon sağlayıp, iş verimini artırırken, yüksek getiri potansiyeliyle de yatırımcıların iştahını kabartıyor.

Şirketlerin profil ve vizyonlarının genişlemesi ve eski binaların bu vizyonları karşılayamaz hale gelmesi, yeni ofis projelerine olan ihtiyacı her geçen gün artırıyor. Gerek yatırımcı gerekse kullanıcısına daha fazla avantaj sağlayan ticari projelere, son dönemde yatırımcıların da ilgisi giderek artıyor. Konutta olduğu gibi, ticari projelerde de marka projeler ön plana çıkıyor. Doğru lokasyonda, popülaritesini kaybetmeyecek marka projelere yatırım yapanlar, her zaman daha kazançlı çıkıyor.

"AKILLI" OFİSLER ÇALIŞANI MOTİVE EDİYOR

Gelişen teknoloji ve günün koşullarına bağlı olarak kullanıcı ve yatırımcıların beklentileri de değişiyor. Çalışanların motivasyonlarını artırıcı olanaklar sunan "akıllı" ofisler, daha fazla tercih ediliyor. Nitelikli ofisler, hem maliyetleri düşürüyor hem de ofis çalışanlarının hayatını kolaylaştırıcı çözümler sunuyor. Yatırımcı da, prestijli ticari projeleri, konuta göre daha karlı bir yatırım ve kazanç kapısı olarak görüyor.

Bu arada, özellikle büyük şehirlerde belli lokasyonlarda kümelenen ticari merkezler, yeni alt yapıya sahip bölgelere kayıyor. Ulaşım kolaylığı, araç trafiğinin yoğun olmaması ve çalışanlar için sunulan kafeterya, restoran gibi sosyal yaşam alanları, kullanıcıların, ofis seçiminde göz önünde bulundurdukları kriterler arasında artık ilk sıralarda yer alıyor.

BEKLENTİ VE STANDARTLAR DEĞİŞİYOR

Kurt İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt, Adana-Mersin D-400 Karayolu üzerindeki eski Tekel fabrikası arazisinde Balak Metal ortaklığıyla inşa ettikleri Kiza Kurumsal İş Merkezi projesini geliştirirken, çalışanların bir ofisten tüm beklentilerini göz önünde bulundurduklarını söyledi.

Gelişen teknoloji ve artan ekonomik güçle birlikte ofis kullanıcılarının standart ve beklentilerinin de değiştiğine dikkat çeken Kurt, "Kullanıcıların çalıştıkları ofisten beklentileri, çıtayı her geçen gün yükseltiyor. İnşaat firmaları da bu beklentileri ön planda tutarak projelerini geliştiriyor. Son dönemde en fazla, çalışanların motivasyonunu yükselten, verimini artıran A plus ofisler rağbet görüyor" dedi.

YÜKSEK KONFOR VE PRESTİJ

12 blokta 990 ofis ve 287 iş yerinden oluşan Kiza Kurumsal İş Merkezi'nin, kullanıcıların ve bölge insanının tüm ihtiyacını karşılayacak şekilde tasarlandığına dikkat çeken Kurt, "Ulaşım lokasyonunda sorun olmayan, çalışanlara restoran, kafeterya, alışveriş merkezi gibi sosyal yaşam alanları ile yüksek konfor standartları sunan prestijli ofis projeleri, piyasayı şekillendirmeye devam edecek. Bu avantajları aynı anda sunan iş merkezleri çok daha fazla tercih edilecek" diye konuştu.

KİZA'DAN YAZ FIRSATLARI

Kurt İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt, modern mimarisi, ticari gücü, doğru lokasyonu ve sosyal alanlarıyla iş merkezinden çok yaşam merkezi olan Kiza Kurumsal İş Merkezi'nin, ticarette güç kazanmak isteyen girişimcilere sınırsız avantajlar sunduğunu vurguladı. Bünyesinde 120 odalı business otelin de yer aldığı Kiza'nın, bölgenin en büyük iş merkezi olduğunu belirten Kurt, klasik ofis mantığından kurtulup, daha rahat, daha ferah ve sorunsuz bir ortamda çalışmayı arzu eden iş dünyası temsilcilerini, akıllı ofis teknolojileriyle donatılmış örnek ofislere beklediklerini ifade etti. Aydın Kurt, ofis ve iş yeri satışlarının, yaza özel fırsatlarla devam ettiğini kaydetti.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Aydın Kurt Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title