Haberler

Akhisar'da Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı

Tüm yurtta olduğu gibi Akhisar'da da "Gaziler Günü" kutlandı.

Tüm yurtta olduğu gibi Akhisar'da da "Gaziler Günü" kutlandı. Törene AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Kaymakam Kaan Peker, Garnizon Komutanı Hava Kontrol Albay Bülent Keleş, Akhisar Muharip Gaziler Derneği Başkan Suat Taryan, Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları ile vatandaşlar katıldı.

Protokol sırasına göre çelenk koyulmasının ardından Akhisar Belediyesi Bando ekibi eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı coşkuyla okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Akhisar Garnizon Komutanlığı'nda görevli Hava Ulaştırma Üsteğmen İbrahim Bolat yaptı. Bolat, ülkenin bölünmez bütünlüğünü korumak için üstün cesaret ve feragat örneği göstererek hayatlarını ortaya koyan kahraman gazilerin gurur gününü kutlamanın sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Öğrencilerin okudukları şiir ve kompozisyonların ardından söz alan Akhisar Muharip Gaziler Derneği Başkanı Suat Taryan ise şunları kaydetti: "Bugün ülkemizin bağımsız bölünmez bütünlüğünün milli birlik ve beraberlik uğruna canlarını seve seve feda etmeye göze alarak gazilik onuruna erişen cefakar ve fedakar gazilerimizin mutlu gününü kutlama heyecanı içerisindeyiz. Bugün ülkemizin birlik, beraberliğinin teminatı olan, Çanakkale Savaşında destanlar yazan, Kurtuluş Savaşında tüm yoksulluğa rağmen işgalci ordulara denize döken, Kore savaşını kaderini değiştiren, Güney Kore devletinin kuruluşunu sağlayan, tüm dünyanın başaramadığı bir savaşı kazanarak yavru vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetimizi kuran gururlu muharip gazileriyiz" dedi.

Öğrencilerin gazilere çiçek takdimi ve protokol üyelerinin gazilerle selamlaşmasının ardından program sona erdi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Uğur Aydemir Ak Parti Akhisar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title