Haberler

AK Parti Kongresinde Erdoğan Şiiri

Güncelleme:

AK Parti 5. Olağan İstanbul İl Kongresi Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Kongrede posterleri asılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesinden şiir de dinletildi.

AK Parti 5. Olağan İstanbul İl Kongresi bugün Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştiriliyor. Kongre için binlerce partili, salona akın etti. Kongrede salondakilere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seslendirdiği İstanbul şiiri dinletildi.

AZİZ BABUŞÇU GÖREVİNİ DEVRETTİ

AK Parti İstanbul 5. olağan il kongresi bugün Sinan Erdem Spor Salonunda saat 14.00'da başladı. 8 yıl İstanbul İl Başkanlığı görevini yürüten Aziz Babuşçu, görevi Selim Temurci'ye devretti.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, 7 Haziran'daki genel seçimin, bugüne kadar yapılan seçimlerin en önemlisi olduğunu belirterek, "13 yıldaki kazanımları nihayete bağlayacak, anayasayı değiştirecek seçim, bu seçimdir" dedi.

Babuşcu, Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki AK Parti İstanbul 5. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, görev yaptığı sürece millete hizmet için çalıştığını söyledi.

"BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIMI HAYAL BİLE EDEMEZDİM"

Her zaman üzerine düşen görevi yaptığını, gerisini Allah'a havale ettiğini belirten Babuşcu, "İstanbul'un kenar mahallelerinden gelen birisi olarak, Recep Tayyip Erdoğan, Ahmet Davutoğlu gibi büyük dava adamlarıyla birlikte çalışacağımı hayal bile edemezdim ancak Allah bunu bana nasip etti. AK Parti gibi güzel bir çatı altında onlarla ve sizlerle buluştuk" diye konuştu.

"BU SEÇİMLER, YAPILAN SEÇİMLERİN EN ÖNEMLİSİ"

Babuşcu, her vedanın bir başlangıç olduğunu anlatarak, şöyle devam etti:

"Ben de bugün il başkanlığını, Temurci kardeşime devrederken, ilk günkü gibi heyecan duyuyorum. Bir davası olanların mesaisi bitmez. Türkiye'nin durumunu biliyoruz. 2015 seçimi ülkemiz ve umutlarımız bu ülkeye bağlayanlar için ne anlama geldiğini biliyoruz. Bu seçimler, yapılan seçimlerin en önemlisidir. 13 yıldaki kazanımları nihayete bağlayacak, anayasayı değiştirecek seçim, bu seçimdir. Bu seçim, Gezi kalkışması, 17-25 Aralık darbe girişimleri gibi bu millete operasyon yapanların son çırpınışlarını da bitirecektir."

"ONLARA GEÇİT VERMEYECEĞİZ"

AK Parti'nin değişik tuzaklarla mücadele ettiğini dile getiren Babuşcu, "Çeşitli vesayet girişimleri, paralel çete emellerine ulaşamadı. Ulaşsaydı milletin değersiz olduğu, milli iradenin ayaklar altına alındığı bir dönem olacaktı. Paralel yapıyla mücadele siyasi değil milli bir mücadeledir. Gün, gecesini gündüzüne katarak çalışan genel başkanımızın yanında durma günüdür. Türkiye'yi eski karanlığına çekmek isteyenlere bu millet geçit vermeyecektir. Onlara geçit vermeyeceğiz" diye konuştu.

Babuşcu, bu süreçte tek bir saniyeyi bile boşa geçirmemeleri gerektiğini aktararak, "Bir dava uğruna bu yola çıktık. AK Parti, milleti merkeze alan bir ruhun sahibidir. Bu ruhta, milletle kurulmuş gönül bağı, iyilik, merhamet, kardeşlik, edep, adap. tevazu vardır. Bunda, Recep Tayyip Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, İstanbul vardır. Biz bu günlere bu ruhla geldik. Bu ruhla bu ülkeye çağ atlattık, milletimize hizmetler ettik. İnşallah bu seçimde de bu ruhla başaracağız" ifadelerini kullandı.

Babuşcu, konuşmasının sonunda görev yaptığı sürede birlikte çalıştığı herkese teşekkür etti.

- KONGREDEN NOTLAR -

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katıldığı kongreye vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Saatler öncesinden kongrenin düzenleneceği Sinan Erdem Spor Salonu'na akın eden vatandaşlar, üst aramasından geçirilerek salona alındı. Delegeler ve protokol ise kendileri için hazırlanan özel bölümde oturdu.

Güvenlik önlemleri çerçevesinde girişlere X-ray cihazları da yerleştirildi. Salon içinde bulunan 17 bin kişi için 6 dev ekran kuruldu. Yaklaşık 25 bin kişi de salonun dışında kurulan 2 dev ekrandan kongreyi takip ediyor. Kongre için Sinan Erdem Spor Salonu ve çevresi de AK Parti bayrakları ile süslendi.

Kongreye gelen vatandaşların da coşkulu oldukları gözlendi. Bir vatandaş, "Çok güzel bir kongre yapacağız, destan yazacağız burada" derken bir başkası ise, "AK Parti'nin yeniden şahlanışıdır. Davutoğlu'nun gerçek bir vatanperver olduğunu, onu sevdiğimizi ispat edeceğiz. Herkese vatan hainlerine ders vereceğiz" ifadelerini kullandı.

"BURAYA DAMGAMIZI VURMAK İÇİN GELDİK"

Kongreye kadın partililerin de oldukça ilgi gösterdikleri görüldü. Mahalle olarak kongreye katılmaya geldiklerini anlatan bir kadın, "Buraya damgamızı vurmak için geldik" şeklinde konuştu.

Bir başka kadın katılımcı da, "Bugün geldik. Kongremiz hayırlara vesile olur inşallah. Davutoğlu'nu ilk kez görmek nasip olacak. AK Parti'yi her zaman destekliyoruz" dedi.

SOYLU: İSTANBUL, ERDOĞAN'I DÜNYAYA KAZANDIRMIŞ BİR KENT

Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen "AK Parti İstanbul 5. Olağan İl Kongresi'nin Divan Başkanlığına seçilen Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, kongrenin açılışında, Türkiye'de demokrasi devrimi yapan "AK kadrolar" olarak bugün yeni bir adım attıklarını söyledi.

İstanbul'un Türkiye ve AK Parti için büyük önem taşıdığını dile getiren Soylu, "Bu kent birçok padişahı, Adnan Menderes'i, Özal'ı, Erbakan'ı bağrında taşıyor. Bu kent, 1994'te bu milletin kararıyla sandıktan çıkardığı Recep Tayyip Erdoğan'ı dünyaya kazandırmış bir kent" diye konuştu.

Soylu, bu yolda çok zorluklar, badireler atlattıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Yılmadınız, korkmadınız, vesayeti size hakim kılmaya çalışanlara, ekonomik krizler çıkarmaya çalışanlara fırsat vermediniz. Milletin sığınma ocağı olan AK Parti'yi, milletin sinesinden koparmaya çalıştılar ancak öyle büyük, aziz bir duruş gösterdiniz ki onların darbelerine meydan okudunuz, 'dur' dediniz. Kurulan tuzaklara, entrikalara, hilelere geçit vermediniz. Demokrasimize, gelecek nesillerimize, medeniyetimize büyük katkı sundunuz."

"BU KUTLU DAVA ZANNETMEYİN Kİ 13 YILLIK"

AK Parti olarak 13 yılda büyük atılımlar yapıldığını dile getiren Soylu, "Bu kutlu dava zannetmeyin ki 13 yıllık. Büyük atılımların yapıldığı dönemden, yeni bir döneme geçiş yapıyoruz. Bu davanın önünde daha on yıllar, yüz yıllar var. 2023'te bu toprakları küresel bir güç olan Türkiye ile taçlandıracağız. 2071'de cihanşümul bir Türkiye olacak. Bu salon bu hali anlatıyor. Bu salonda, 7 Haziran'da da sandıkları patlatmaya hazır bir İstanbul görüyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Sinan Erdem İstanbul Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (137)

Garip Türk:

akpkk gidin beraber el ele doğuda kürdistanı kurun rezil kepaze utanmaz insanlar. . . akp adı üstünde arap kürt partisi ne beklenirki. . .

54
1
yanıtYanıtla
bedri:

capulcular bakin ve gorun kongre nasil oluyormus

26
22
yanıtYanıtla
koyunmobilWeb@haberler.com:

Meeeleşin orda

21
22
yanıtYanıtla
ABIZER:

saksakcilar toplanmis

30
13
yanıtYanıtla
alperenmobilWeb@haberler.com:

Bütün yiyicilerle kirinticilar burada ulan ne bos insanımız var birazcık avanta için şerefini namusunu vatanını milletini dinini imajını satar iki dakika bile düşünmez

25
15
yanıtYanıtla
üşüşmüşler yine:

para ak partide

24
14
yanıtYanıtla
kapkara:

hırsızların ve şakşak cılar yine toplanmış. . . memleketi nasıl soyacaklarını konuşacaklar. .

21
16
yanıtYanıtla
USTADAN MANIDAR SIIR:

Tayyibin siiri söyle olsa gerek: Ben hep caldim yine calarim hangi saskin beni yargilayacakmis sasarim. . .

30
3
yanıtYanıtla
GÜNDÜZ:

ELEKTRİK PARALARI CANIZMIZI YAKTI. AKP YE HAYIR CHP EVET

28
5
yanıtYanıtla
birimobilWeb@haberler.com:

Gürültü kalabaliğina bu milleti uyutuyor. Hipnoz olmuş bunlar

28
4
yanıtYanıtla
Tüm 137 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title