Haberler

"Güçlü Kadromuzla Hizmete Talibiz"

Güncelleme:

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, güçlü bir kadroları ile hizmete talip olduklarını söyledi.

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, güçlü bir kadro ile hizmete talip olduklarını söyledi.

Kendilerinin söz ve vaat vermeye değil; sorunları yerinde tespit edip çözmek için meydanlarda olduğunu dile getiren Yalçın Pekgüzel, Hayata geçirecekleri projelerle Aydın'ı hak ettiği yere taşıyacaklarını belirtti. Efeler için hazırladıkları projelerle Aydın'da ciddi anlamda sosyo - ekonomik açıdan kalkınma sağlayacağını dikkat çeken Pekgüzel, "En önemli projelerimizin başında Aydın Belediyesi İstihdam Merkezi (ABİM) projesi gelmektedir. Bu proje kapsamında bir meslek sahibi olmayan gençlerimize meslek edindirmek ve işverenin ihtiyaç duyduğu nitelikte elemanları bulup, doğru yere yerleştirmek geliyor. Aydın gerçekten büyük ve zengin bir şehir. Buradaki kaynak ve zenginlik hepimize yeter. Türkiye'deki eğitim sisteminde üniversite tercihinin çok sağlıklı olmadığını düşünüyorum. İlkokuldan başlayarak üniversiteye kadar anne babalar kazançlarının yarısını çocuklarının eğitimine harcıyor. Sonra da meslek seçimi konusunda tutarsızlık yaşıyoruz. Çocuk okulu, üniversiteyi bitiriyor asgari ücretli iş aramaya başlıyor. Sonrasında bütün emekler boşa gidiyor. Çocuklarımızın eğilimini küçük yaşta keşfedeceğimiz Çocuk Üniversitesi Projesi ile en değerli kaynağımız olan insan kaynağını doğru planlayıp, erken yaşta ilgi alanlarına göre kanalize edeceğiz. Yetişkin gençlerimizin belli bir meslek sahibi olmayanlarını topluma meslek sahibi birey olarak kazandırmak için ise ABİM Projesi kapsamında Meslek Edindirme Kursları açacağız. 6 ay eğitim görecekler, maaşlarını da alacaklar" dedi.

Çok iyi bir belediye meclis üyesi adayı kadrosuna sahip olduklarını dile getiren Yalçın Pekgüzel, bu kadrolarla vatandaşın hizmetkarı olmayı hedeflediklerini kaydetti. Aydın'ına yapılacak hizmetlerde Aydınlının kazançlı çıkacağını dikkat çeken Pekgüzel, "Aydın'da yapılacak bütün yatırımlarda son beş yıldır Aydın Ticaret Odası'na (AYTO) kayıtlı olmayan hiçbir müteahhide iş vermeyeceğim. Yöneteceğimiz Efeler Belediyesi'nin yöneticilerini, belediye başkan yardımcılarını Aydın'ın kendi çocuklarından ve son 5 yıldır Aydın'da yaşayan insanlarımızdan seçeceğimin taahhüdünü veriyorum. Aydın'da yaşayan insan Aydınlıdır" şeklinde konuştu.

MECLİS ÜYESİ LİSTESİ

Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel olan AK Parti'nin 33 kişilik asil, 4 de kontenjan aday olan Efeler Belediye Meclis Üyesi Aday Listesi sırasıyla; Rıza Posacı, Halil Naci Somer, Mahmut Yüce, Özcan Petekkaya, Salih Kozalı, Nurdan Kırışman, Tahsin Sertttaş, Ahmet Ünveren, Ramazan Subaşı, Selma Ünmer, Mustafa Tolan, Mehmet Kıvanç, Kudbettin Kıvanç, Hüseyin Ertabur, Özlem Taş, Hasan Uğur, Mehmet Yavaşoğlu, Soner Bozat, Abdülkadir Toplu, Hasan Tatar, Seniha Karataş, Çağatay Gülaştı, Tezcan Narşap, Mediha Turgut, Özcan Arslan, Emin Okan, Nuray Türkmenalp, Mehmet Güldemir, Mehmet Özdemir, Mustafa Kocabıyık, Fevzi Tuncay, Ahmet Nohutçu ve Nevzat Çeker'den oluşurken, kontenjan adaylar Mustafa Sabuncu, Mahmut Yörük, Erdal Gedik ve Mehmet Kemal Özdemir oldu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yalçın Pekgüzel Turgut Özcan Ak Parti Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title