Haberler

Ak Partili Mersinli Teker'i Ağırladı

Geçtiğimiz haftalarda Manisa'nın eski belediye başkanları Zafer Ünal, Bülent Kar, Adil Aygül, Ersan Atılgan ayrıca MESOB Başkanı Hasan Geriter ile bir araya geldiklerini hatırlatan Mersinli, Manisa'daki STK, medya patronları, siyasi parti...

Her hafta Manisa'nın ayrı simaları ile bir araya gelen AK Parti Manisa Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli'nin bu haftaki konuğu Manisa Yarın Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halis Teker oldu

Geçtiğimiz haftalarda Manisa'nın eski belediye başkanları Zafer Ünal, Bülent Kar, Adil Aygül, Ersan Atılgan ayrıca MESOB Başkanı Hasan Geriter ile bir araya geldiklerini hatırlatan Mersinli, Manisa'daki STK, medya patronları, siyasi parti temsilcileri ve Manisa'nın geleceğine yön veren isimlerle bir araya gelmeye devam edeceklerini söyledi. Yarın Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halis Teker'i ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Mersinli, "Manisa sizi siyasi, ticari ve basın kimliğinizle iyi biliyor. Gerek gazete olarak yaptığınız haberler ve gerekse seçim öncesinde yaptığınız anket çalışmaları ile doğru ve tarafsızlığınızı ortaya koydunuz. Öyle ki Sayın Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç bile bu başarınızı canlı yayında yaptığı konuşma ile tüm dünyaya duyurdu. Sayın Arınç'ın övgülerine de mazhar oldunuz" dedi.

Manisa'nın geçmiş ve geleceğini masaya yatırdıklarını dile getiren Mersinli, bu toplantıların yıl sonuna kadar devam edeceğini belirtti. Mersinli, "İl ve ilçe kongrelerimizi tamamladık. Mahalle, köy ve belde teşkilatlanmalarımızda da son geldik. Temmuz ayı sonuna kadar teşkilatlanma çalışmalarımız sona erecek. Teşkilatlarımızı her konuda eğiteceğiz. Bizler de Manisa için şimdiden kolları sıvadık. Gündüz Manisa merkez siyasetinin gözü kulağı olurken akşamları da köylerimizi ziyaret ederek oraların gözü kulağı olmaya çalışıyoruz. Sorunları tespit ederek çözüm yolları arıyoruz. Geçmişten bugüne gelen sorunların neden çözülemediğini, araştırıyoruz" dedi.

"ORTAK PAYDAMIZ MANİSA'DIR"

Manisa'nın her alanda gelişmesi için önünün açık olduğunu vurgulayan Teker, "Çünkü Manisa Avrupa'nın en iyi yatırım kenti. Manisa Türkiye'nin en gelişmiş OSB'sine sahip bir kent. Manisa Türkiye'nin olduğu kadar dünyanın da tarım kentlerinin başında yer almaktadır. Üstelik Manisa Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ayrı bir önem verdiği önemli bir kenttir. Bu yüzden de çekişmelere, kavgalara son vermeli, herkes elini taşın altına koymalı ve Manisa'yı büyükşehre şimdiden hazırlamalıyız. Bu konuda gerek Yarın Gazetesi olarak ve gerekse Halis Teker olarak üzerimize düşen neyse yapmaya hazırız. Çünkü ülkenin dört bir yanından Manisa'ya gelenlerin ortak bir paydası var o da Manisa'dır" dedi.

(ÖND)

20.06.2012 17: 17: 22

TSI

NNNN - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adil Aygül Bülent Kar Ak Parti Mersinli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title