Haberler

Ak Partili Karayel: Türkiye'de Toroslar Dönemi Kapanmıştır

Ak Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi ve Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, "Toroslar dönemi falan Türkiye'de kapanmıştır.

Ak Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi ve Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, " Toroslar dönemi falan Türkiye'de kapanmıştır. Faili meçhul cinayetler söz konusu değildir. Onlar militarist dönemler içerisinde olan işlerdir" dedi.

Yaşar Karayel, AK Parti Kayseri Milletvekili adayları İsmail Tamer, Avşar Aslan ve Melikgazi ilçe teşkilatı ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında, Mustafa Şimşek Bulvarı ve Bahar Caddesi'nde esnaf ziyareti yaptı. Karayel, sonrasında yaptığı açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Beyaz Toros, bir şifre mi? Örgüt mü?" sorusuna yanıt verdi. Karayel, Türkiye'de şifreli konuşmaya gerek olmadığını belirterek, şunları kaydetti:

"Türkiye demokratik bir ülke. Her şey gayet açık ve şeffaf bir şekilde cereyan ediyor. Şifresi olanlar kendilerine ait şifreler kullanırlar. Bizim şifremiz falan yok. Toroslar dönemi falan Türkiye'de kapanmıştır. Faili meçhul cinayetler söz konusu değildir. Onlar militarist dönemler içerisinde olan işlerdir. Türkiye demokratik bir ülkedir. Bizler, insan haklarından yanayız. Her şey hukuk içerisinde cereyan ediyor. Herkesin kafasının arkasında demek ki toroslar var. Bunları ifade ediyorlar. Bizim torosla, torosculukla herhangi bir işimiz yok. Bizim işimiz milletle. Bizim işimiz milletimizin istekleri ile. Biz demokratik siyasetten yanayız. Sivil siyasetten yanayız. Militarist bir düşüncemiz yok."

- Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yaşar Karayel Ak Parti Toroslar Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title