Haberler

Ak Partili Hüsnüye Erdoğan: "İstikbali Açık Bir Türkiye İçin 'Evet' Diyeceğiz"

- AK Partili Hüsnüye Erdoğan: "İstikbali açık bir Türkiye için 'Evet' diyeceğiz"KONYA - AK Parti Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan, referandum çalışmaları kapsamında Tatlıcak Mahallesinde vatandaşları ziyaret etti.

- AK Partili Hüsnüye Erdoğan : "İstikbali açık bir Türkiye için 'Evet' diyeceğiz"

KONYA - AK Parti Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan, referandum çalışmaları kapsamında Tatlıcak Mahallesinde vatandaşları ziyaret etti.

AK Parti Konya İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından organize edilen referandum çalışmaları kapsamında AK Parti Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan, Karatay İlçe Teşkilatıyla Tatlıcak Mahallesinde vatandaşları ziyaret ederek destek istedi.

"İstikbali açık bir Türkiye için 'Evet' diyeceğiz"

Sandıktan güçlü bir 'Evet'in çıkacağını belirten AK Parti Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan, "Biz milletimize teşekkür ediyoruz. Basiretli, ferasetli bir milletimiz var. 15 Temmuz'da nasıl bir araya geldiysek, hak olan bir yerde birleştiysek yine aynı şekilde birleşeceğiz ve gereğini yapacağız. Güçlü, istikrarlı, istikbali açık bir Türkiye için 'Evet' diyeceğiz. İnsanımız çoğu şeyi sorguluyor, Hollanda'da Bakanımız Fatma Betül Sayan Kaya'ya yapılanı içine sindiremiyor. Papa'nın Avrupa Birliği ülkelerinin liderleri ile çektirdiği resmi içine sindiremiyor. PKK'nın 'Evet' çıkarsa biteceğini dillendirmesini unutmuyor insanımız. Bizim söyleyeceklerimizi insanımız bize söylüyor. Biz tekrar milletimize teşekkür ediyoruz. Çok yüksek bir oranda 'Evet' çıkacağına kalbimizle inanıyoruz. İnşallah 16 Nisan akşamı hep beraber güzel günlere yelken açarız" ifadelerini kullandı.

(İB-İP-

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Hüsnüye Erdoğan AK Parti Türkiye Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title