Haberler

Ak Partili Genç Aday Tarıkdaroğlu, Hız Kesmiyor

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, ziyaretlerine devam ediyor.

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, ziyaretlerine devam ediyor. Erzurum esnafının neredeyse tamamıyla hemhal olan Tarıkdaroğlu, "Erzurum esnafıyla, memuruyla işçisiyle öğrencisiyle 70'den 70'e herkesimiyle hizmetin en iyisini hak eden bir şehir. Atılan temeller yavaş yavaş yükselmeye başlayacak" dedi.

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Tarıkdaroğlu, esnaf ziyaretine devam ederek kentte her sektörden gezilmedik esnaf bırakmıyor. Esnaflarla tek tek sohbet eden genç aday, sıkıntıları da not tutuyor.

Esnafa 7 Haziran'daki seçimlerin önemini anlatan Ak Partili genç aday, "Türkiye tarihinin en önemli seçimlerinden birisini yapacağız. Çünkü Türkiye çok iyi bir noktaya geldi. 3 Kasım 2002'den beri istikrarlı, disiplinli çalışmalarla Türkiye'yi bu noktaya AK Parti getirdi. Devletimiz ve milletimiz güçlü bir iktidar ile yoluna ve hedeflerine devam etmelidir. Milletimiz bilmelidir ki bu seçimlerde vereceğimiz her bir oy, medeniyet coğrafyamızdaki mazlum ve mağdur milletler adına da verilmiş olacaktır. Ülkemiz siyasetindeki istikrar ve güven mazlum milletlerin geleceği için de çok önemlidir" diye konuştu.

Tarıkdaroğlu, daha sonra Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Fethi'nin 562'inci yıldönümü kutlamalarına katıldı. Burada kısa bir konuşma yapan Tarıkdaroğlu, kutlamaların ardından esnaf ziyaretlerine devam etti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Türkiye Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title