Haberler

AK Parti Zonguldak İl Teşkilatı'nda Aday Tanıtımı

AK Parti Zonguldak İl Teşkilatı, Düzenlediği Şölen Havasındaki Bir Programla Milletvekili Adaylarını Tanıttı.

AK Parti Zonguldak İl Teşkilatı, düzenlediği şölen havasındaki bir programla milletvekili adaylarını tanıttı.

Kapalı Spor Salonu'nda yapılan AK Parti 4. Gençlik Şöleni ve Aday Tanıtım Programına, Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar, Gençlik Kolları Başkanı Yahya Ertem, Milletvekili Adayları Köksal Toptan, Fazlı Erdoğan, Polat Türkmen, Bünyamin Bostancı, Mustafa Demiray, Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, belediye başkanları, il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı.

Milletvekilleri tek tek kürsüye gelerek kendilerini tanıtırken, son konuşmayı yapan Köksal Toptan, Zonguldak'tan çıkacak olan 5 milletvekilinin tamamının AK Partili olacağını söyledi. Toptan, "2002 yılında yapılan genel seçimlerde de aldığımız 101 bin oyu, 2004'te yapılan yerel seçimlerde 160 bine çıkardık. 22 Temmuz'da da bu sayıyı 200 bine çıkaracağız. Meclise AK Parti'nin dışında sadece CHP girer. MHP'nin terörle olan yükselişi ile barajı aşması mümkün değil. Bağımsız olarak seçime giren DTP'liler

gurup kurabilir" dedi.

2002 seçimlerinin ardından başlattıkları köy, belde ve ilçe gezilerini milletvekilleri ve teşkilatlar olarak sürdürdüklerini söyleyen Toptan, diğer siyasi partililerin sandık görevlisi bulamadığını, AK Parti'nin ise 6 ay öncesinden her sandık başına 9 görevli tespit edildiğini ifade etti.

TBMM'nin 4.5 yılda çok önemli kararlar aldığını söyleyen Toptan, kendilerinin 1 Mart tezkeresi ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri gibi iki hayati konuda yalnız bırakıldığını belirterek, CHP'ye de halkın gerekli hesabı soracağını vurguladı.

Terör olaylarını da değerlendiren Toptan, terör vasıta edilerek, Türkiye'de ki huzur, güven ve istikrarın bozulmak istendiğini, bu güven ortamının kesintiye uğratılması için çalışıldığını kaydetti. Yapılan hesapları halkın bozacağını ifade eden Toptan, "Hesaplar yapıyorlar. Türkiye bu oyuna gelmeyecektir. Türk Devleti, hukuk kuralları çerçevesinde, kendi büyüklüğüne yakışır biçimde bu terör belasını kökten çözecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Dış destekli psikolojik yardım alan terör örgütünün

ülkeye maliyeti de 150 milyar dolarlık bir kayıptır" şeklinde konuştu.

Toptan, 2002 seçimlerinde kendilerini iktidara taşıyan halkın doğru bir karar verdiğini ifade ederek, "4.5 yıllık görev süremizde vaat ettiğimiz tüm sözleri yerine getirmenin mutluluğu içerisinde, yine halkımızın huzuruna çıkıyoruz. 2001 krizinden sonra bizi iktidara taşıyan aziz halkımız 2007 seçimlerinde de en doğru kararı verecektir. Biz iktidara geldiğimizde yüzde 32 olan enflasyon oranı yüzde 9'lara düşmüştür. Kişi başına milli gelir 2 bin 800 dolarlardan, 5 bin 500 dolarlara çıkmıştır. Bu bizim

için yeterli değildir. Bu rakamın, 35 bin dolarlara çıkması lazım. Dolar bin 500 seviyesinin hep altında kalmıştır. Bize yapamazsınız, atamazsınız dediler. Biz bir gecede TL'den 6 sıfırı attık. Türkiye 2023'de dünyanın en büyük ve güçlü ekonomilerine sahip 10 ülkeden biri olacaktır. Özelleştirmede de büyük başarı sağladık. Biz yeni bir vizyonla ortaya çıktık. Demokratik başarılarımız ortada. Kaliteyi hep birlikte arttırdık. Kişi hak ve özgürlükleri ortada. Kopenhag kriterlerine uyduk. Türkiye'nin 32

yıllık AB rüyasını gerçekleştirdik ve masaya oturduk. AB rüyasında zaman zaman bizim de sıkıntılarımız oldu. Oluyor da. İstemediğimiz gelişmeler olabiliyor. Bu yolun çetin olduğunu biliyoruz. Biz Avrupalı olmak zorundayız. Biz AB üyesi olmasak da bu kriterleri yerine getirmek zorundayız" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından milletvekili adayları ve parti yöneticileri salondan ayrılırken, partililere konserler verildi.

(SD-AK-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title