Haberler

AK Parti, Yasaklanan Reklam Filmini Değiştirdi

Güncelleme:

AK Parti, Başbakan Erdoğan'ın seslendirdiği ve Yüksek Seçim Kurulu'nun durdurma kararı verdiği reklam filmini değiştirdi.

AK Parti geçtiğimiz günlerde yeni reklam filmini yayınlamıştı. Reklam filminde Türk Bayrağı'na ve Başbakan'ın seslendirdiği İstiklal Marşı ögelerine yer verilmişti. YSK, reklam filmini seçim yasaklarını ihlal ettiği gerekçesiyle durdurulmasın karar vermişti. AK Parti, YSK'nın durdurma kararı verdiği reklam filmini değiştirdi.

BAYRAKTAKİ YAZI DEĞİŞTİRİLDİ

Tüm kanallarda aynı anda yayına giren ve ülke gündemine oturan reklamın yasaklanmasına neden olan Türk Bayrağındaki hilal ve yıldız kaldırıldı yerine "Millet Eğilmez Türkiye Yenilmez" sözleri yazıldı.

REKLAMIN KONUSU AYNI

Değiştirilen reklam filminde yine karanlıklar içinden gelen biri AK Parti'nin "Millet Eğilmez Türkiye Yenilmez" sloganın yer aldığı bayrağı kesiyor. İnsanlarda tekrar bayrağı dalgalandırmak için mücadele veriyor.

YSK DURDURMA KARARI VERMİŞTİ

Ak Parti'nin reklamında bayrak yer alması sonrası YSK reklamın durdurulmasına karar vermişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Yüksek Seçim Kurulu Ak Parti Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Ali Erbaş Arapça biliyor mu, Fransızca biliyor mu?
500

Yorumlar (52)

dsadsdarrmy_@hotmail.com:

bayrak değişmiş bi anlam teşkil etmiyor artık midem bile bulandı yaa bu parti den tiskiniyorum artık ben

39
77
yanıtYanıtla
yasarrrrdrej.ozbek@hotmail.com:

türk bayrağını bozmuşlar bu ne demek bayrağın üstüne yazı yazılmazzzzzzzzzzz

38
68
yanıtYanıtla
KÖYLÜazim34@hotmail.com:

KÖTÜ MALI İYİ REKLAMLA MİLLETE BİR SEFER YEDİRİRSİM BİR SEFER YEDİK VE KUSTUK REKLAMLARLA UZAYA ÇIKSAN ARTIK BOŞ

33
38
yanıtYanıtla
HALKkayhan.zorlu@hotmail.com:

çapulcular!! bu ülkede koyun dediğiniz halkın seçtiği başkaban yönetiyor hepinizi.buda size okadar koyuyorki..ama merak etmeyin yine öyle olacak ve siz alışacaksınız bu duruma!!!

43
13
yanıtYanıtla
m.emin yağcıoğlum.eminyagcioglu@gmail.com:

s.aleyküm..ALLAHIN C.C sevdirdiği bir kimseyi kimse halkın gözünden düşüremez..başbakanı ALLAH c.c rızası için seviyoruz..

35
13
yanıtYanıtla
filizhazan.333@hotmail.com:

berkay sende soyadın gibisin tarihtetn aklıma geldi:))

yanıt0
yanıt0
DOĞRU SÖYLEYENİ, DOKUZ KÖYDEN KOVARLARmalabad:

BAYRAĞI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ...TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR...ÖYLEYSE BUNLARIN HİÇBİRİNİ YAPMAYAN ÇALIP ÇIRPAN ÜLKENİN HER KARIŞINI YABANCILARA PEŞKEŞ ÇEKENLER BU REKLAMI VE ORADAKİ MİLLİ DUYGULARI KABARAN İNSANLARI TEMSİL ETMEMELİDİR.

28
18
yanıtYanıtla
muhammedmuhammed@erkalp.com:

hükümeti öven yayınlar yasak, hükümeti kötüleyen tweeter serbest olmalı ki , aciz muhalefet kazansın dimi?

34
8
yanıtYanıtla
))muratturk.322@hotmail.com:

:DDD bu ne rezıllık laaaaa....EYYYY YSK ISTIKLAL MARSINI DA KALDITTIR....TAYYIBIN O DETONE SESINDEN DUYMAK RAHATSIZLIK VERIYOR.....

20
21
yanıtYanıtla
seratmu-ratmu@hotmail.com:

beş yaşındaki çocuğun pc ile oynadığı gibi oyun oynamışlar.çok kalitesiz ve itici olmuş

14
26
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title