Haberler

CHP ve İYİ Parti heyetleri, video konferans aracılığıyla bayramlaştı

Güncelleme:

CHP, Kurban Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arası bayramlaşma programı kapsamında İYİ Parti heyetiyle görüştü.

CHP, Kurban Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arası bayramlaşma programı kapsamında İYİ Parti heyetiyle görüştü.

CHP'de Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Parti Meclisi Üyesi Hasan Efe Uyar ile Kadın Kolları Genel Sekreteri Mehtap Yücel'den oluşan heyet, İYİ Parti Gençlik Politikaları Başkanı Berna Sukas, Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar ve Genel İdare Kurulu Üyesi Kadriye Ünler'den oluşan heyetle video konferans aracılığıyla bayramlaştı.

Görüşmede, CHP'li Öztunç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İYİ Partililere ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e bayram dileklerini iletti.

Kovid-19 salgınının yüz yüze bayramlaşmaya engel olduğunu belirten Öztunç, "Biz ittifak ortağımızla her zaman beraberiz, bunda bir sıkıntımız yok ama gönül isterdi ki bayramda da yan yana olabilelim. Bir dahaki bayramda inşallah ittifak ortağımız olarak, ittifak olarak iktidara geliriz, iktidarda oluruz. Önümüzdeki bayramı iktidarda geçirmiş oluruz diye düşünüyorum." diye konuştu.

Öztunç, Kovid-19 aşısında toplumun biraz daha hassas davranması gerektiğini belirterek vatandaşlara aşı yaptırmaları çağrısında bulundu. Ali Öztunç, ekonominin kötü olduğunu, esnafın, çiftçinin, emeklinin, işçinin sıkıntı içinde bulunduğunu ifade ederek "Bunların çözümü için çözüm önerilerimizi dile getiriyoruz. Erken seçim olacağını düşünenlerdenim. Olmasa dahi 2023'te yapılacak bir seçimde hep birlikte Millet İttifakı olarak Türkiye'yi bu sıkıntılardan kurtaracağız." diye konuştu.

"Ülkemiz müreffeh, iyi günlere kavuşacaktır"

Berna Sukas da İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in CHP camiasına ve Kılıçdaroğlu'na Kurban Bayramı tebriklerini iletti.

Akşener'in il ve ilçeleri gezerek vatandaşın sorunlarını dinlediğini belirten Sukas, en büyük sıkıntılardan birinin, Türk gençliğinin ülkesine ve yönetim şekline güvenini yitirmesi olduğunu iddia etti. Berna Sukas, şöyle devam etti:

"İnanıyorum ki birtakım değişiklikler gerçekleştikten sonra çok kısa zamanda ülkemiz hem sosyal hem ekonomik olarak çok daha güzel, müreffeh iyi günlere kavuşacaktır. Ama gençlerin gözündeki o parıltıyı, ülke ve yöneticilerine olan inançlarını yeniden kazandıralım.

Ülkemizde hukukun ve adaletin yeniden tesis edilmesiyle ortaya çıkacak sosyal mutabakat ve kucaklaşmanın ekonomik, sosyal boyutlarda bir iyileşmeye yol açacağına inanıyorum."

Kaynak: AA / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi COVIRAN Bereket Özlem Zengin AK Parti Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title