Haberler

AK Parti ve CHP'den Vali Okutan'a Ziyaret

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Ergin Aydın ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Necip Yıldız Beraberlerindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ile Birlikte Bugün Trabzon Valisi Nuri Okutan'ı Makamında Ziyaret Ettiler.

AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Ergin Aydın ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Necip Yıldız beraberlerindeki Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte bugün Trabzon Valisi Nuri Okutan'ı makamında ziyaret ettiler.

Valiliğe ilk ziyareti CHP Heyeti gerçekleştirdi. CHP İl Başkanı Necip Yıldız ve beraberindekileri kabul eden Vali Okutan, siyasi partilerin demokratik hayatın vazgeçilmez unsurları olduğunu hatırlattı. Parlementer sistemde ana muhalefet partilerinin iktidar partisi kadar önemli bir müessese olduğuna dikkat çeken Vali Okutan "Mühim olan devletiyle, valisiyle, siyasi partileriyle, vatandaşıyla gelişmiş, kalkınmış bir Trabzon'u oluşturmaya gayret etmeliyiz. Buna açık olduğunuzu çalışmalarımızda bize destek olacağınızı bir kez daha vurguladınız. Bir telefon kadar yakınım. Düşüncelerinizden dolayı da sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

CHP olarak ilk hedeflerinin Trabzon'un göç veren değil, göç alan bir il olmasını arzu ettiklerini belirten CHP İl Başkanı Necip Yıldız ise "Bizim parti olarak amacımız, Trabzon'umuzun güzel ve huzurlu bir kent olması için yapacağınız her türlü çalışmaya destek vermektir. Bu kent bizim kentimiz. Bu kentin iyi olması, sosyal alanda iyi olması, ekonomik sorunlarını aşması hem bizim için, hem ülkemiz için iyidir. Bunları nasıl yapabiliriz onları konuşmak ve sizin yapacaklarınıza destek vermek için buradayız. Öncelikli hedeflerimizden biri de Trabzon'umuzun göç veren değil göç alan bir il, insanların gelmek için can attığı bir il olmasıdır. Bu konuda yapılacak her türlü çalışmaya da destek olmaya hazırız. Şu an Trabzon'da üretimin az olduğunu biliyorum. Bizim de şehrimizde istihdamı arttırmaya yönelik projelerimiz var. Bunları da zaman içerisinde sizinle paylaşacağız. Trabzon için biz her şeye varız" diye konuştu.

Vali Okutan'ı daha sonra ziyaret eden AK Parti Trabzon Merkez İlçe Başkanı Ergin Aydın'da yaptığı konuşmada, "Merkez İlçe Teşkilatı olarak üzerimize düşen görevleri yapmaya hazırız. Valimizin özellikle eğitime verdiği desteğinden dolayından katkıda bulunmak için buraya geldik" şeklinde konuştu.

Trabzon Valisi Nuri Okutan'da kendisini ziyarete gelen Aydın ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederken, sürekli bilgi alışverişinde bulunacaklarını sözlerine ekledi.

(BK-ÖS-MU-Y) 03.03.2008 16:49 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title