Haberler

AK Parti Uşak Milletvekili Güneş Sivaslı ve Karahallı İlçelerini Ziyaret Etti

AK Parti Uşak Milletvekili Dr.

AK Parti Uşak Milletvekili Dr. İsmail Güneş, Karahallı ve Sivaslı ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Karahallı ve Sivaslı Belediye Başkanları ile de bir araya gelen Güneş, iki ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı.

Temaslarını AK Parti Karahallı teşkilatını ziyaret ederek başlayan AK Parti Milletvekili İsmail Güneş, ardından Karahallı Belediye Başkanı Nihat Süzek'i makamında ziyaret etti. İlçenin sorunları hakkında Süzek'ten bilgi alan Güneş,Clandras köprüsünün turizme kazandırılması için yürütülen çalışmalara destek vereceklerini ifade etti. Ardından Sivaslı ilçesine geçen Güneş, Belediye Başkanı Zafer Küçükgöl'den ilçedeki yatırımlarla ilgili bilgi aldı. Sivaslı-Uşak bölünmüş yol çalışmalarının 2013 yılında tamamlanacağını da belirten İsmail Güneş "Uşak'ın ulaşımdaki tüm sorunlarını iki yıl içerisinde çözmüş olacağız. Uşak-Eşme hattında genişletme çalışmaları ile Uşak-Sivaslı bölünmüş yol çalışmaları iki yılda tamamlanacak. Sivaslı ilçemizdeki atık su sorununu çözmek için kurulan bir birlik var. Bu birlik arıtma tesisi inşa edecek. Bu tesisin kurulması için elimizden gelen desteği vereceğiz. Amacımız ilimize daha fazla hizmet etmek. İl merkezimizde modern bir hastane inşa ediyoruz. Ayrıca Eşme ve Banaz ilçelerimizde de birer hastane inşa edilecek. Sadece yol, sağlık ve eğitimde değil her alanda hizmet etmenin gayreti içindeyiz" dedi.

İsmail Güneş ziyaretin ardından vatandaşlarla da sohbet edip ilçeye bağlı Selçikler Belediye Başkanı Osman Çakar ile Tatar Belediye Başkanı Zafer Gün'ü de makamında ziyaret etti. Beldelerin sorunları hakkında iki başkandan bilgi aldı. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karahallı Ak Parti Sivaslı Uşak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title