Haberler

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayları Günnar ve Cora Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Trabzon Milletvekili adayları Adnan Günnar ve Salih Cora seçim çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Trabzon Milletvekili adayları Adnan Günnar ve Salih Cora seçim çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Trabzon Milletvekili ve adayı Adnan Günnar, Araklı'nın yüksek mahallerinden Yüceyurt Mahallesi'nde icazet törenine katıldı. Günnar, icazetini tamamlayıp hafız olan öğrencileri tebrik ederken, mahalleye Kuran Kursu kazandıran hayırsever Bayram Halil'e de teşekkür etti.

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, çalışmalarını Araklı ilçesinde sürdürdü. İlçenin yüksek mahallerinden Yüceyurt Mahallesi'ni ziyaret eden Günnar, burada icazet törenine katıldı. Günnar, "Öğrencilerimizi gösterdikleri özveri ve gayretten dolayı kutluyorum, alınlarından öpüyorum. Bu süreçte ailelerin ve hocaların da büyük fedakarlıkları oluyor. Hepsinden Allah razı olsun. Rabbim icazetlerini hayırlı kılsın" dedi.

Günnar ardından ilçenin Kestanelik ve Kayacık mahallelerinde de vatandaşları bire bir ziyaret etti. Günnar, Araklı programını bitirdikten sonra Arsin Yeşilyalı eski Belediye Başkanı Hüseyin Fidan'ı işyerinde ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

Günnar, Türkiye'nin istikbali için istikrara ihtiyaç olduğunu kaydederek, "Saha çalışmalarında halkımız da istikbali için istikrara ihtiyaç olduğunu söylüyor. Tüm kesimle birlikte topyekün çalışarak ülkemizi istikrara kavuşturacağız inşallah. 4 ayda ülkemizde yaşanan olumsuzlukları milletimiz de gördü. Vatandaşlarımız açıkça AK Parti'ye ihtiyaç olduğunu beyan ediyor. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde rekor oy oranı ile birlikte ülkemiz yeniden istikrara kavuşacak, vatandaşları bu düşüncede görmüş olmak bizleri umutlandırıyor. İnşallah, bu beyanlar sandığa aynı şekilde yansıyacaktır " diye konuştu.

SALİH CORA, SEÇİM ÇALIŞMALARINA BEŞİKDÜZÜ İLÇESİNDE DEVAM ETTİ

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Av. Salih Cora, 1 Kasım seçimleri için yaptığı yoğun çalışmasına Beşikdüzü ilçesinde devam etti.

1 Kasım seçimleri yaklaşırken, AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Salih Cora, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Vatandaşlarla birebir diyalog kuran Cora'ya partili-partisiz tüm Trabzonluların gösterdiği ilgi büyük bir moral veriyor. Seçim çalışmalarını köy köy, mahalle mahalle dolaşarak yapan Cora, hemşehrilerinin taleplerini ve isteklerini büyük bir dikkatle dinleyip not ederken, AK Parti'nin Trabzon'a ve Türkiye'ye kattıklarını ve yapılacak yatırımları anlatıyor.

Ankara'da yaşanan terör saldırısı sebebiyle terörü lanetleyen Cora, "7 Haziran seçimlerinden sonra milletimiz ülkemizde yaşananları, diğer parti liderlerinin tutumlarını görmüştür. Onların bu ülkeyi yönetme gibi bir dertleri yoktur. Milletin gündeminde olmayan konularla meşgul olmuşlardır. Ülke ekonomik ve siyasi istikrarsızlığa düşsün, AK Parti kaybetsin anlayışı içerisinde hareket ettiler. AK Parti hükümet boşluğu oluşturmamak için gerekli önlemleri almıştır ama hükümetten kaçanlar bunun hesabını sandıkta vereceklerdir. Geçtiğimiz gün Ankara'da yaşanan terör saldırısı da ülkemizin birliğini ve beraberliğini, büyümesini ve kalkınmasını hedef almıştır. Bu terör eyleminin kime hizmet ettiğini gayet iyi bilmekteyiz. Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu elim olayın hemen ardından seçim çalışmalarını durdurarak tam bir devlet adamlığı örneği göstermiş ve diğer parti liderleri ile görüşme talep ederek ülke olarak birlik beraberlik mesajı vermek istemiştir. Böylesine üzüntülü bir olayda bile seçim hesabı yapan MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli yine oyunbozanlık yapmıştır. Sayın Davutoğlu'nun görüşme talebine olumsuz cevap veren Bahçeli'ye gereken cevabı inanıyorum ki öncelikle MHP'li seçmenler verecektir" şeklinde konuştu.

1 Kasım seçimlerinde milletvekili seçileceğine dair bir kuşku yaşamadığını ve bu güveni kendisine Trabzonluların verdiğini belirten Cora, "7 Haziran seçimlerinde biz Trabzon'da 4 milletvekilini küçük bir farkla kazanmadık. Aldığımız oy 4,5 milletvekiline tekabül ediyor. Şu anda AK Parti'nin yeniden tek başına iktidar olabilmesi için güçlü bir motivasyon oluşmuştur. Vatandaşımız artık daha istekli, hevesli ve kararlı görünmektedir. Yaptığımız anket ve saha çalışmalarında bu yükselen trendi açıkça görmekteyiz. Bizi bu sefer 5. sıradan seçerek meclise göndereceklerdir. Hemşehrilerimiz bu yönde kararını vermiştir. Seçildiğimde Trabzon'un bir kesiminin değil, sadece partililerin değil herkesin ve her kesimin milletvekili olacağım" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Günnar Salih Cora Ak Parti Trabzon Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title