Haberler

AK Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk Zara'da

Güncelleme:

Ak Parti Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk, Zara'da ilçe halkıyla bir araya geldi.

Zara ilçesine gelen Soluk, özel bir düğün salonunda düzenlenen toplantıda vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Toplantıda konuşan Soluk, "Daha önce kurası çekilen toplu konutlarla 642 vatandaşımız hak sahibi oldu. İnşaat maliyetlerinde yaşanan artışlardan dolayı toplu konut yapımı ile ilgili bir duraklama süreci yaşandı. Çevre ve Şehircilik Bakanımızla yaptığımız görüşmede Zara'ya toplu konut yapımı için ihaleye çıkılacağı bildirildi. 642 konut için bu ayın sonunda veya aralık ayı içerisinde ihaleye çıkılacak. İhale sonrası inşaat yapım ve teslim süreçlerine bakacağız. Muhtemelen 2021 veya 2022 yılında konutlar hak sahiplerine teslim edilir. Yapılan kurada asılların dışında kalan 700 başvuru sahibi için de üçüncü etap toplu konut girişiminde bulunacağız. Bunun için de Kaymakamlık tarafından talep toplanacak. Yüksek talep olması halinde üçüncü etabın yapılması görüşülecek." ifadelerini kullandı.

Doğal gaz hizmetinin ilçede kullanılmakta olduğunu belirten Soluk, "Zara ilçemiz doğal gaz kullanımına geçti. 5 bin hanenin 4 bin 275'i doğal gaza kavuştu." diye konuştu.

Toplantıya, Kaymakam Mehmet Sayın, AK Parti Zara İlçe Başkanı Ahmet Okur, eski Zara Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, eski İmranlı Belediye Başkanı Mehmet Ali Dursun Yurttaş, İl Genel Meclis Üyesi Etem Yiğit, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Habib Soluk Milletvekili AK Parti Sivas Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title