Haberler

AK Parti Niksar Olağan İlçe Kongresi Yapıldı

AK Parti Niksar olağan ilçe kongresi yapıldı

TOKAT - AK Parti Niksar 6'ncı Olağan Kongresinde tek liste halinde seçimlere giren ve delegelerin tamamının oyunu alan Kemal Yılmaz ilçe başkanlığına seçildi.

Kongreye AK Parti Tokat milletvekilleri Zeyid Aslan, Yusuf Beyazıt, Sakarya eski milletvekili İl Koordinatörü Recep Yıldırım, AK Parti İl Başkanı Metin Polat, Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, MHP Niksar İlçe Başkanı Dursun Yılmaz, çevre ilçe belediye başkanları, belde belediye başkanları ile partililer katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan AK Parti Tokat Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Başkanı Yusuf Beyazıt, "Şu anda Türkiye'de bir komjöktör yaşanıyor, dünya içerisinde Türkiye ile ilgili bazı meseleler gündeme geliyor. Bunların en önemlilerinden birisi Türkiye ile ilgili Avrupa'nın bir yaklaşımı var, Amerika'nın yani batının bir yaklaşımı var. Türkiye dünden bu güne daha kötü pozisyonda değil, Türkiye bugün çok iyi ileri bir noktada olduğundan dolayı şu anda ayağımıza çelme takılmak isteniyor. Şu anda dünyanın gözü Türkiye'nin üzerinde, sanmayın ki Almanya'nın çıkışı, Amerika'nın çıkışı bunlar çok basit düşüncelerle, çok basit değerlendirmelerle oluyor. Buradaki olan hadise şu, eğer siz Türkiye'yi söz sahibi olan lider ülke haline getirmişseniz bu sefer onların ortak pazarı değil de onların pazarlarına talipseniz o zaman sizinle ilgili bazı hesaplar yapılmaya başlanıyor. Şu andaki olay da bundan ibaret bununla ilgili olan bir hadise. Bize parayla vermedikleri silahları o terör örgütlerine bedavaya veriyorlar. Bunları eskiden yapıyorlardı eski siyasiler de bunlara eyvallah diyorlardı görmezden geliyorlardı. Ama şimdi öyle değil, Allah razı olsun Allah uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin. Cumhurbaşkanımız sayesinde bütün bu olaylar artık ayan beyan açığa çıktı" diye konuştu.

AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan ise Türkiye'nin eski Türkiye olmadığını belirterek,"Mazlumların ve mağdurların lideri ve hamisi Tayyip Erdoğan ile birlikte büyüyen bir Türkiye geleceğe doğru emin adımlarla yürüyen bir Türkiye, dünyanın her bir köşesine şefkat elini merhamet elini uzatabilen bir Türkiye, dünyanın her yerindeki haksızlığa karşı gür sesiyle adaleti haykıran bir Türkiye'den bugün elhamdülillah AK Parti mensupları olarak ve böyle bir Türkiye'yi bu noktaya getiren insanlar olarak emek vermiş her bir kardeşimiz ne kadar şükretsek ne kadar gurur duysa ne kadar onur duysa azdır. Bugün geldiğimiz noktada 16 yıllık AK Parti iktidarı ile büyüyen ve sesi yükselen ve dünyanın her bir köşesindeki insanlara adalet ve merhamet götürme mücadelesi veren Türkiye'nin sesini kısmaya gücünü kırmaya çalışan yoğun saldırılarla karşı karşıyayız. Buradaki siyasi aktörlerden kaynaklanan bir eksik ve hata varsa bunun bedeli bu ülkeye ödetilir bu konuda nefsi davranmayalım" diye konuştu.

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan da,"2019 seçimlerinin ne kadar önemli olduğunu Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız olarak döndüğü ilk gün ifade etmişti. Daha birinci cümlesi çok çalışacağız çok çalışmamız lazım demişti. Bizlerde şimdi teşkilatlarımızı yenileyerek ilk günkü sevdayla ilk günkü aşkla bu hizmet yolunda yürüyüşümüze devam ediyoruz ve yeni yönetimimizle birlikte hep beraber benimde kalan sürem boyunca teşkilatımın her daim yanında davamızın her daim yanında olacağı ve bayrağımızı bu yolda çıtayı en üst seviyeye çıkartmak için gece gündüz çalışacağımızı buradan ifade etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Kongrede yapılan konuşmaların ardından geçilen oylamada 135 delege oy kullandı. Seçim sonucunda 130 delegenin oyunu alan Kemal Yılmaz ilçe başkanlığına seçildi. AK Parti Niksar İlçe Başkanlığı görevine seçilen Kemal Yılmaz teşekkür konuşması yaparak, bu güne kadar AK Parti İlçe Başkanlığı ve yönetiminde görev alanlara teşekkürlerini iletti. Yılmaz, bundan sonra tek amaçlarının ilçeye daha iyi hizmetler olduğunu söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Kemal Yılmaz Ak Parti Türkiye Niksar Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title