Haberler

AK Parti Milletvekili Tepki Gösterdi, Karayolları Müdürü Görevinden Alındı

Güncelleme:

Ak Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir'in, kardan kapanan köy yollarının açılmasına destek vermediği gerekçesiyle Facebook'ta, 'Kendini müdür zannedenler hesap verecekler' yazarak tepki gösterdiği Karayolları 15'inci Bölge Müdürü Sami Uyar, görevinden alındı.

AK PARTİLİ VEKİL SOSYAL MEDYADAN TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Milletvekili Murat Demir, Ocak ayının ilk haftasında etkili olan kar yağışında kapanan köy yollarının açılması çalışmalarını yakından takip etti. Köy yollarında yapılan çalışmalarla ilgili sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabında bilgi veren Murat Demir, Karayolları 15'inci Bölge Müdürlüğü'nün çalışmalara destek vermediğini ileri sürerek tepki gösterdi. Demir, Facebook'ta, "Karayollarımız beni hayal kırıklığına uğratmış olup, üzerlerine düşen görevleri yapmadıkları açık şekilde görüldü. Akşam saat 21.00'de tüm telefonlarını kapatan ve yatan şef bozuntuları da, 'talimat gereği' deyip ana güzergahtan 100 metre içeride hastaya yol açtırmayan kendini müdür zannedenler de hesap verecekler, kimsenin şüphesi olmasın" yazdı.

KARAYOLLARI MÜDÜRÜ GÖREVİNDEN ALINDI

Demir'in tepkisinin ardından Karayolları Kastamonu 15'inci Bölge Müdürü Sami Uyar, dün görevinden alındı. Sami Uyar, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın imzası bulunan 26 Ocak tarihli 'görevlendirmeler' başlıklı yazı ile Karayolları Genel Müdürlüğü emrine 'araştırmacı' olarak atandı. Sami Uyar'ın yerine ise Karayolları Genel Müdürlüğü Etüt Proje ve Çevre Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Hüsamettin Özendi getirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kastamonu Sami Uyar Facebook AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500

Yorumlar (93)

halil:

KENDİSİNE OY VEREN SEÇMENİNE BOZUNTU DİYEN, MV YORUM YAZAMADIM, TC VATANDAŞLARINA DUYURULUR

41
2
yanıtYanıtla
metin-x:

Karayollarina Müdahale etmeyenleri görevden aldiniz. . . peki 3 yil PKKnin sehirlere silah bomba yiginagi yapmalarini sadece seyredenleri neden görevden almiyor hesap sormuyorsunuz )))))))))

28
5
yanıtYanıtla
Ekol:

Ne alakası var, kıyas yapılması imkansız iki olayı karşılaştırıyorsun aklınca muhalefet olsun, onları da git sen al. Çözüm süreci işlesin kan akmasın diye bu süreçte müdahale olmadı ancak abartılı olüylar rapor edilerek müdahale edilmeliydi, Mesela, handek, barikat, silah ve mühimmat savkiyatına har şartta müdahale edilmeliydi bunun hiçbir haklı izahı olamaz

yanıt0
yanıt4
akp:

YOLSUZLUK YAPANA DOKUNMUYORUZ.

30
2
yanıtYanıtla
ali:

adam olun görevini yapmıyorsa alıyorlar sen kimsinde yolsuzluk yapıyor yapmıyor diyorsun bunlar vatan haini hizmeti hazmedemiyenler

yanıt3
yanıt37
17 ARALIK BAL GiBi YOLSUZLUKDU:

17 ARALIK YOLSUZLUK DOSYALARINI HALLEDEN HAKKI KÖYLÜ NE OLACAK?

30
1
yanıtYanıtla
REZ KOYUYOR, HAKKI YIKIYORDU:

REZA KUTUMUZA BAL GIBI KOYUYOR, HAKKI KÖYLÜ MAL GIBI YIKIYORDU

yanıt11
yanıt0
Ali:

Akplilerin işi kurumlardaki amiirleri sürekli değiştirmek. Kendilerine biat etmeyen kendi çıkarlarına hareket etmeyen bir müdürü hemen alırlar görevden.

19
11
yanıtYanıtla
ismail:

çalışaydı akp devri çalışmassan ekmek yok haberi düzgün oku çalışmadan aylık almak hainliktir hainleri savunmak neyse onun adınıda sen koy

yanıt9
yanıt2
metin-x:

Bundan sonra Recep REiS. . Rus ucaginida düsürür bogazdan gecen rus gemilerinide denizalti ile taciz eder ekonomiyide cökertir domatezler elimizde kalir Mit Müstesarliginin ve Diyanetin bütcesini birbucuk Milyar yükseltir kapali ödenekleride 18 misli arttirir meclise 5 sene Sayistay raporlari getirmez Anayasayi takmaz her ülkeye van minit diye rest ceker ülkede keyfine göre at kosturur. . yav arkadas sen milletle dalgami geciyorsun. .

22
3
yanıtYanıtla
Tüm 93 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title